UUSI JA YLELLINEN!
DesignEssentials by Temal:
Kolme takuuvarmaa klassikkoa

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, tumma puu, allaskaappi, soikea valopeili, musta suihku

DesignEssentials by Temal on kuratoitu kokoelma, joka tekee vaikeista valinnoista vaivattomia. Markkinoiden laajimmasta mittavalikoimasta olemme valinneet kolme taatusti ajankohtaista ja ikivihreää klassikkokalustetta, jotka on huolellisesti suunniteltu vastaamaan sekä tyylin että toiminnallisuuden tarpeitasi. Nauti kauniista ja toimivasta kylpyhuoneesta ilman turhaa päänvaivaa!

DesignEssentials 1: Suomeen sopiva klassikko

Tämä allaskaappi yhdistää ikivihreän tyylin ja käytännöllisyyden. Kompaktien mittojensa – 60 cm leveys ja 40 cm syvyys – ansiosta se sopii täydellisesti pienempiin kylpyhuoneisiin. Vaikka tila on rajallinen, se ei tarkoita, että pitäisi tinkiä tyylistä tai toimivuudesta. Tämä allaskaappi tarjoaa upean säilytysratkaisun, joka tuo järjestystä ja selkeyttä kylpyhuoneeseesi. Ajaton muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että allaskaappi pysyy tyylikkäänä vuodesta toiseen.

Pienet kylpyhuoneet pakottavat luovuuteen – ja lopputulos voi olla upea.

Kaunis ja kestävä katseenvangitsija

Hehkeä Aatos-emaliallas ei ole vain ilo silmälle, vaan myös kestävä ja elinkaarensa lopussa 100 % kierrätettävä. Emalialtaat ovat muovittomia ja kestävät vuosikymmeniä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kestävyydestä ja ympäristöystävällisyydestä kiinnostuneille.

Pieni tila, suuri tyyli – kylpyhuoneesi voi olla molempia.

DesignEssentials 2: Tammi ja musta – Ripaus dramatiikkaa kylpyhuoneeseen

Tässä 80 cm leveässä ajattomassa kaunottaressa yhdistyvät vaalea tammi ja musta työtaso alta liimattavan mustan Onni-altaan kanssa. Tilava laatikko pitää pientavarat järjestyksessä ja tekee kylpyhuoneesta siistin ja toimivan.

Vähemmän on enemmän – skandinaavinen tyyli tuo rauhaa ja selkeyttä kylpyhuoneeseen.

Vastuullinen ja houkutteleva

Dramaattisen tyylikäs musta Onni-emaliallas kestää kovaa käyttöä ja kemikaaleja. Valitse Onni, kun haluat yhdistää vastuullisuuden ja houkuttelevan designin. Tämä yhdistelmä tuo kylpyhuoneeseesi ripauksen luksusta ja tekee siitä näyttävän.

Jokainen aamu alkaa kylpyhuoneessa – anna sen olla paikka, joka inspiroi ja rauhoittaa.

DesignEsssentials 3: Tumma saarni – Klassikko jo syntyessään

Onni löytyy yksinkertaisuudesta – niin myös täydellinen kylpyhuone.

Tämä tummasta saarnista valmistettu 90 cm leveä ja 45 cm syvä allaskaappi kahdella tilavalla laatikolla sopii täydellisesti suurempiin kylpyhuoneisiin. Se yhdistää tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja täydellisyyden, mikä tekee siitä upean valinnan moderniin kylpyhuoneeseen.

Tumman puun ja valkoisen pinnan harmonia kylpyhuoneessa on kuin taideteos, jossa kontrastit leikkivät toistensa kanssa. Tumma puu tuo tilaan lämpöä ja syvyyttä, kun taas valkoiset pinnat lisäävät avaruutta ja raikkautta. Yhdessä ne luovat kylpyhuoneen, joka on sekä ylellinen että rauhoittava – paikka, jossa jokainen hetki tuntuu erityiseltä

Ajaton ja helppohoitoinen helmi

Alta liimattava Onni-pesuallas tuo nimensä mukaisesti ripauksen onnea kylpyhuoneeseesi. Emalialtaiden pitkä elinkaari maksaa itsensä takaisin käytön myötä. Kaunis emaliallas on kestävä ja helppo puhdistaa, mikä varmistaa toiminnallisuuden vuodesta toiseen.

Klassikko ei koskaan mene pois muodista – se yksinkertaisesti kehittyy ja mukautuu, säilyttäen ajattoman viehätyksensä.

Klassikot kestävät aikaa – valitse DesignEssentials by Temal!

Trendit tulevat ja menevät, mutta klassikot pysyvät. Siksi me Temalilla olemme tehneet valinnan helpoksi sinulle. DesignEssentials-kokoelmamme ikivihreät kalusteet ovat suunniteltu yhdistämään tyylikkyys ja käytännöllisyys, täydellisesti sinun kylpyhuoneeseesi sopien.

Nauti kauniista ja toimivasta kylpyhuoneesta ilman turhaa kikkailua – klassikot ovat täällä jäädäkseen.

Pysy kuulolla, sillä päivitämme valikoimaamme säännöllisesti. Kuka tietää, millaisia uusia klassikoita löydät seuraavaksi!

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!