Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Kesäkampanja

Temal-kalusteet –20 %

Uudistuneiden kotisivujen kunniaksi Temal-kalusteet –20 % kesäkuun loppuun asti!

Design alakaapit
Siirry verkkokauppaan >

Peilit ja valaisimet
Siirry verkkokauppan >

Juhlistamme uudistuneita kotisivujamme suurella kesäkampanjalla

Saat 20%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista Temal-kalusteista verkkokaupastamme koodilla ”KESA20” sekä jälleenmyyjiltämme. Lue lisää kampanjan ehdoista.
 
Nyt on tilaisuutesi tehdä kotimaisia valintoja kotiisi edullisesti. Löydät valikoimastamme mm. allaskalusteita niin pieniin kuin suuriin tiloihin, peilikaappeja moderneilla ratkaisuilla, kestäviä ja kauniita emalialtaita sekä kodinhoitohuoneen kalusteita. Muista myös Design-sarjamme, jossa sinä olet suunnittelija ja me toteutamme juuri sinulle sopivan ratkaisun.
 

Toimi nopeasti – tarjous on voimassa vain 30.6.2024 asti.

Tarvitsetko apua?

Minkä kokoinen kaluste kannattaa valita? Mitä kaikkea pitää muistaa huomioida? Vältä yleisimmät suunnitteluvirheet kylpyhuoneessa, vessassa, kodinhoitohuoneessa sekä muissa kodin säilytyskalustevalinnoissa ja varaa maksuton suunnitteluaika. Asiantuntija auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat kalusteet toimivan ja kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Näin suunnittelupalvelumme toimii

Varaa suunnitteluaika etänä tai Helsingin Kampin myymälässämme. Suunnitteluprosessimme alkaa nykytilan arvioinnilla, josta etenemme materiaali- ja kalustevalintoihin. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa, jotta voit nähdä suunnitelmasi visualisoituna ennen toteutusta. Tavoitteemme on ylittää odotuksesi ja takaamme, että olet tyytyväinen joka yksityiskohtaan.

Kampanjan ehdot

Tarjoamme 20 prosentin alennuksen kaikista Temalin valmistamista normaalihintaisista tuotteista, paitsi valopeileistä. Kampanja koskee vain uusia tilauksia. Kampanja-aika 31.5.–30.6.2024