MTV3 Kotoisa 2022 Helsinki: Lapsiperhearjen pelastus – kylpyhuoneen uudistus

Helsinkiläisen lapsiperheen arki kaipaa apua, eteiseen tarvitaan lisää tilaa ja kylpyhuone kaipaa uudistusta. Kotoisan sisustussuunnittelija Niina Ahonen suunnitteli uudistuksen, jossa erillinen wc siirtyy kylpyhuoneeseen, sauna uusittiin ja kylpyhuoneen Välimeren sininen väritys vaihtuu lämpimän rantahiekan greigen väriin ja skandinaaviseen tyyliin.

Kodikas greige kylppäri- rantahiekan sävyä

Greige väri sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen. Sen pehmeä sävy tuo lämpöä kylpyhuoneen intiimiin tunnelmaan.
Greige kuuluu mattapintaiseen Velvet-värivalikoimaan, jonka voi valita kaikkiin Temalin valmistamiin kalusteisiin. Vaikka väri on sävyltään hempeä, sen ultramatta pinta on käytännöllinen ja kestävä valinta kylpyhuonekalusteisiin. Valo ei heijastele niiden  pinnoilta vaan luo herkän tunnelman ympärilleen.

Laatat Laattamaailma.

Sopiva syvyys

Joustava mitoitus tuo lisää neliöitä pieneen kylppäriin ja tehostaa sen toiminnallisuutta. Sopivan syvyinen kaluste vapauttaa toimintatilaa ja sulautuu kivasti kokonaisuuteen. Eri syvyysmitoilla voidaan optimoida tilankäyttö ja toimivuus kaiken kokoisissa kylppäreissä. Tässä laatikollinen 40 cm syvä ja 72,5 cm leveä Stella-allaskaappi tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja vapauttaa pesutilaa pienellä syvyydellään.

Asiaa emalista- kosteuden ja käytön kestävää

Emali on lasitettua terästä. Temalin altaiden teräsrungon paksuus  on 1,8 mm. Runko muotoillaan teräksestä ja sen pintaan poltetaan yli 800 asteen lämmössä kova lasipinnoite. Valmistusvaiheessa teräs muotoutuu savea sirompiin muotoihin, joten yksilölliset, kauniit, kestävät ja sopivan kokoiset altaat on helpompi toteuttaa

Sisältää kaiken

Temalin allaskaappi sisältää kaiken. Tasoaltaan, tilaa säästävän vesilukon, rungon, ovet, etusarjat, pohjaventtiilin, ylivuotosuojan, vetimen … se on sellaisenaan asennusvalmis. Valmis allaskaappi on suunniteltu sopimaan suomalaisiin kylpyhuoneisiin, se on helppo ja näppärä valinta sellaisenaan sekä yhteensopiva kaikkien Temalin valmistamien peilien, peilikaappeihin ja säilytyskaappien kanssa.

Kotoisa-ohjelma nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkoisin 9.3. alkaen klo 20. Mtv-palvelu on maksuton suoratoistopalvelu, jonka kautta sisältöjä voi katsoa osoitteessa mtv.fi tai mtv Suomi -sovelluksessa.

Linkki ohjelmasivulle www.mtv3.fi/kotoisa

Instagram @mtv3suomi @mtvpalvelu
Facebook @MTV3 @mtv-palvelu
Twitter @Maikkari @mtvpalvelu
TikTok @mtv3suomi
#Kotoisa
#mtv3suomi​

TUOTETIEDOT

KYLPYHUONE

Temal-kalusteet:
Stella-allaskaappi, väri greige

Vedin Retro, väri kromi
Peili Plain-tasopeili
Lumin-varsivalaisin

Hana Oras Stela 4806F
Laatat Laattamaailma:
Seinälaatat Saloni Sunset Gris 25×25 cm
Seinälaatta tehosteseinä Saloni Sunset Blind Griss 25×75 cm
Lattialaatta Frammenta Bianco Naturale mosaico 5×5 cm

Lattiakaivon ritilät Purus Design Rib 200 x 200, reiällinen Purus Design PK-200 ‑neliökansi Unidrain Purus / www.purus.fi

Sun Sauna

Seinä-wc-elementti, Geberit Duofix
Huuhtelupainike, Geberit Sigma 50 Geberit www.geberit.fi

Mukana myös:
Tikkurila

Löydät jaksokohtaiset tuotetiedot myös täältä.