MTV3 Kotoisa 2022 – Temal pääyhteistyökumppanina

MTV3-kanavan suositun remontointi- ja sisustusohjelma
Kotoisan uudistunut sisustustiimi toteuttaa huikeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoihin. Viides tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla maaliskuussa-22.

Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee Kotoisa 48 h -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat muutoksia 48 tunnissa.

Temal pääyhteistyökumppanina viidettä kertaa: suuri salaisuus julki!

– Olemme mukana Kotoisan pääyhteistyökumppanina jo viidettä kertaa. MTV3:sen Kotoisa on meille luonteva ja paras media näyttää Temalin kalustekokonaisuuksia luonnollisessa ja inspiroivassa ympäristössä, suomalaisissa kodeissa, kertoo Temalin toimitusjohtaja Nina Zischka yhteistyöstä.
– Samalla olemme saaneet suuren salaisuuden koko kansan tietoon: me valmistamme myös keittiöitä!
Meidät tunnetaan vahvana, kotimaisena kylpyhuonekalustevalmistajana. Valmistamme tehtaallamme Nakkilassa myös keittiökalusteita, samoista laadukkaista materiaaleista, jotka on tehty kestämään kylpyhuoneiden kosteita olosuhteita. Kotoisa on meille oiva yhteistyökumppani, ohjelmassa toteutuu hienosti miten Temalin kalusteet sopivat koko kotiin, kylppäristä keittiöön ja kodin säilytysratkaisuihin, Nina jatkaa.
– Yhteistyö Maikkarin ja Kotoisan suunnittelutiimin kanssa sujuu mukavasti, olemmehan saaneet siihen hyvää harjoitusta yhdessä neljällä edellisellä kaudella. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen tuntee hienosti tuotteemme, joten luvassa on jälleen upeita uudistuksia ja odotammekin tulevaa kautta innolla.

Tutustu Kotoisaan ja Maikkarin kevään ohjelmistoon.

#kotoisamtv3
@mtv3suomi
@temalfinland