Kuvastot - lataa tai tilaa

Kuvastot - lataa tai tilaa

Projektikuvasto ja tuotekuvasto 

Projektikuvasto sisältää suomalaiseen rakentamiseen sopivia erillis- ja tasoaltaita, allas-, säilytys- ja peilikaappeja sekä peilejä useissa eri kokovaihtoehdoissa.
Kuluttajille suunnatusta tuotekuvastosta löydät kaikki Temalin tuotteet.
Voit ladata kuvastot alta tai tilata painetun version osoitteesta projektimyynti@temal.fi otsikolla Kuvastotilaus.

Projektikuvasto 2022

Tuotekuvasto 2023

Linjakas-kuvasto

Asiaa peileistä ja peilikaapeista

Peilikaapit

Temalilla on markkinoiden laajin mittavalikoima peilikaappeja, peilejä ja ledilippoja. Peilikaapeissamme on lediprofiilivalaisimet ja niiden sähköt on koteloitu kaapin sisälle. Ja mikä tärkeintä – ja turvallisinta: Temalin peilikaapit, ledilipat ja valaisimet ovat SGS-FIMKOn sertifioimia (FI) ja täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset. Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa, Nakkilan tehtaallamme.

Kaksipuoliset peiliovet

Highlight-, Highlight Special- ja Softlight- peilikaappien kaksipuoliset peiliovet avautuvat 128° ja kätkevät taakseen paljon säilytystilaa.

Puhdasta valoa

Peilikaappien ja valaisimien värin valon lämpötila on vakiona 4000 K, joka luo kylpyhuoneeeseen sopivaa puhdasta valoa. Valon lämpötila on valittavissa tilauksesta myös 3000 K leveyksissä: Nova 40-45 cm, Highlight ja Highlight Special 55-65 cm, Classic-peili led-valolla 70-80 cm. 

Peilit lipalla vai ilman?

Näyttävä peili on hyvä vaihtoehto kun säilytystilaa on riittävästi eikä peilikaappia tarvita. Valikoimissamme on Plain-ja Modula-tasopeilit sekä ledilipallinen Classic-peili. Plain- ja Classic-peilien leveyden voit valita 40-120 cm väliltä. Vakioväreinä valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi ja musta sekä Velvet-värit  mattamusta ja greige. Modula-peili on 60 cm leveä ja aina raameiltaan musta.

Pistorasia peilikaapissa

Peilikaapeissa on vakiona yksi- tai kaksiosainen pistorasia. Mallista riippuen myös peilikaapin kätisyys on valittavissa. Valolla varustettuihin peilikaappeihin saa lisävarusteena yksiosaisen vikavirtapistorasian ja piilosaranakaappeihin voi valita sormenjälkiä estävät vetimet.

Valaisimet

Valikoimissamme on myös erillisiä varsivalaisimia, jotka voi yhdistää Choice-peilikaappiin sekä Plain- ja Modul-peileihin. Kromatut Lumin- ja Paz-valaisimet antavat puhtaan valkoista 4000 K valoa. 

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE), täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.