SOFTLIGHT-PEILIKAAPPI

Kolmen ledvalon peilikaappi

SOFTLIGHT-PEILIKAAPPI

Softlight-peilikaappissa on kolme valoa, epäsuora ledvalaistus ylälipan kautta, kasvovalaistus alaspäin sekä lediallasvalaistus. Se sisältää lasihyllyt, kaksipuoliset piilosaranalliset peiliovet ja kaksiosaisen pistorasian. Softlight-peilikaapin ylälippa on vakiona valkoinen, erikoistilauksesta sen saa myös mustana. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein ja leveyksissä 90-120 cm 10 cm välein.

Himmennä sopivaksi

Softlight- ja Highlight-peilikaappeihin on saatavissa lisävarusteena langaton seinäkatkaisija-säädin, joka toimii sekä katkaisimena että himmentimenä.

Kolmen valon peilikaappi

Softlight-peilikaappi on melkoinen valoihme. Sen valolipan epäsuora LED-valo valaisee tilan pehmeästi. Valolipan alta heijastuu varjoton ja värinätön valaistus peseytyjän kasvoihin ja kaapin pohjassa oleva lediprofiilivalo valaisee pesualtaan ja tason. Softlight-peilikaapissa on riittävästi tehoja kylpyhuoneen ainoaksi valonlähteeksi. Jo 60 cm leveänä se valaisee yksinään 6-8 m2 kylpyhuoneen.

Sähköä sisällä

Softight-peilikaapin sisällä on kaksiosainen pistorasia, joka voidaan sijoittaa käytön mukaan oikeaan tai vasempaan reunaan. Vaimennetut piilosaranat avautuvat ja sulkeutuvat mukavan pehmeästi. Lisävarusteena saatavilla vikavirtakatkaisin.

Made in Nakkila

Peilit ja peilikaapit valmistaan tehtaallamme Nakkilassa väristä riippuen joko kosteudenkestävää maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia  (FI- ja CE), täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

Valolippa myös mustana

Softlight-peilikaapin valolippa on vakiona valkoinen, tilauksesta sen saa myös mustana.

SOFTLIGHT-PEILIKAAPPI

  • VALOLIPPA VAKIONA VALKOINEN, TILAUKSESTA MUSTANA
  • VALOLIPASSA LED-VALO
  • ALAPOHJASSA ALLASVALONA LED-PROFIILIVALO
  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • KORKEUSSÄÄDETTÄVÄT LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA OIKEA/VASEN
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44

VÄRIT

Maalattu valkoinen
Hintaryhmä 1

Musta puu
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40-60 cm (+ 0,5 cm valolippa)
Korkeus 71,5 cm
Syvyys 16/21 cm

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 50-100 cm (+ 0,5 cm valolippa)
Korkeus 71,5 cm
Syvyys 16/21 cm

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110 ja 120 cm (+ 0,5 cm valolippa)
Korkeus 71,5 cm
Syvyys 16/21 cm

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja täyttävät suojausluokka IP44:n.