Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Temal toivottaa tervetulleeksi
uuden tuotantojohtajan Jarno Räikkälän

Koulutukseltaan Jarno on kone- ja tuotantotekniikan insinööri, ja hän on lisäksi suorittanut konetekniikan diplomi-insinöörin tutkintoa, joka on diplomityötä vaille valmis. Jarno siirtyy Temalille Kingspanista, jossa hän on vuodesta 2018 toiminut tehtaanpäällikkönä keskittyen erityisesti tuotannon kehittämiseen ja tuotantotehokkuuden parantamiseen.

Temal ja tehokas tiimi

Temalin tuotantojohtajana Jarno vastaa yhtiön koko tuotannosta, tuotannon ostotoiminnoista sekä tuotannon henkilöstön johtamisesta. Hän johtaa myös tuotekehitystiimiä ja kuuluu Temalin johtoryhmään, raportoiden operatiiviselle johtajalle Julia Stolzenbergille.

”Jarnon innovatiivinen ote tuotantotehokkuuden ja tuotannon kehittämiseen yhdistettynä hänen vahvaan tiimityöskentelytaitoonsa ja ongelmanratkaisukykyynsä tekee hänestä erinomaisen seuraajan pitkäaikaiselle tehtaanjohtajallemme Antti Pohjolaiselle”, sanoo Julia Stolzenberg.

Temal Nakkila toimipaikkana

Jarnon kotipaikka on Kankaanpää, mutta hänen toimipisteensä sijaitsee Nakkilan kalustetehtaalla. ”Odotan innolla, että pääsen osaltani viemään viestikapulaa eteenpäin. On mahtavaa päästä vaikuttamaan siihen, miten ja mistä Suomen johtavan kylpyhuonekalustevalmistajan tuotteet valmistetaan. Edessä on paljon tuttua ja paljon uutta, joten haasteita ja tekemistä riittää”, Jarno kertoo.

Temal onnittelee Jarno Räikkälää hänen uudessa tehtävässään ja odottaa innolla yhteistyötä hänen kanssaan tulevina vuosina.

Lisätietoja:

Julia Stoltzenberg, COO, Temal Oy, julia.stolzenberg@temal.fi, puh. 040 582 3694

Jarno Räikkälä, tuotantojohtaja, Temal Oy, jarno.raikkala@temal.fi, puh. 040 182 4254

TEMAL – suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija
Temal on Suomen johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Markkinoiden laajin mittavalikoima takaa, että kalusteemme sopivat täydellisesti jokaiseen kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Temal edustaa skandinaavista muotoilua, jossa yhdistyy toiminnallisuus, esteettisyys ja ympäristöystävällisyys. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen. Emalialtaamme ovat pitkäikäisiä, ja elinkaarensa lopussa ne ovat täysin kierrätettävissä.

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!