Uutuudet kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen

Temalin uutuusväri 2024 kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen on täyteläisen tumma saarni. Uutuusväri on myös valkoinen M1-hyväksytty laminaatti, kestävä valinta puhtaan sisäilman puolesta.

Temalin 5 cm-konsepti laajeni kylpy- ja kodinhoitohuoneen säilytyskalusteisiin, joten nyt myös mahdollista suunnitella kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteratkaisut lähes samalla tarkkuudella kuin keittiön kalusteet. Uudet kylpy- ja kodinhoitohuoneen säilytyskalustemallistot päivitetään sivuillemme helmi-maaliskuun aikana.

Tutustu uutuuksiin ja lue lisää kuvastosta. Tuotekuvasto 2024 sisältää ideoita ja inspiraatiota sekä kattavat tuotetiedot mitoista kuviin ja hintoihin.

Temal-STELLA_allaskaappi ruskea saarni

Uutuusväri 2024 ruskea saarni

Vuoden 2024 uutuusväri tumma saarni (RS2) on klassikko jo syntyessään. Sen mattamainen pinta ei heijasta valoa vaan korostaa kauniisti kuviointia, luo kalusteeseen värisyvyyttä sekä hylkii sormenjälkiä (anti-fingerprint-käsittely). Tumman ruskea sävy on yhtäaikaisesti lämpimän kodikas ja tyylikkään elegantti sekä helposti yhdisteltävissä moderniin kylpyhuoneeseen. Materiaalin saa kaikkiin kylpy- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin.

Uutuusväri M1-hyväksytty valkoinen laminaatti

Valikoimissamme on M1-kelpoisista materiaaleista valmistettuja tuotteita sekä M1-sertifioituja tuotteita. M1-sertifiointi on värissä L01 (laminaattipintainen valkoinen) mm. Stella- ja Trend-allaskaapeilla sekä Highlight- ja Choice-peilikaapeilla. M1-kelpoisia materiaaleja ovat myös puukuvioitu vaalea tammi (E2) ja musta puu (B2) sekä mattapintaiset greige (2910) ja musta (2902).

Uusi kalusteväri valkoinen laminaatti (L01) on kestävä ja helppohoitoinen M1-kelpoinen materiaali, jonka puhdas valkoinen väri sopii kylpyhuoneeseen ja emaloitujen altaiden seuraan. Materiaalin saa kaikkiin kalusteisiin. Kuvassa Stella-allaskaappi yhdellä laatikolla, materiaalina valkoinen laminaatti (L01).

Temal-DESIGN_-kaluste avohylly vaalea tammi Loop-allas

DESiGN-kalusteet

DESiGN-mallisto on valikoima ala- ja allaskaappeja, jotka tuovat uusia ulottuvuuksia ja huikeaa yhdisteltävyyttä kylpyhuoneeseen. DESiGN-alakaappeja on kolmea eri korkeutta ja useita leveyksiä sekä syvyyksiä.
Yhdistämällä DESiGN-kalusteita Temalin omiin tasoihin ja altaisiin tai valitsemalla vapaasti markkinoiden eri vaihtoehdoista, voit rakentaa toiminnallisia seinästä seinään ratkaisuja ja ainutlaatuisia kokonaisuuksia kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen.

Temal-DESIGN_kaluste ruskea saarni Onni-allas valkoinen

DESiGN Universal-allaskaappiin lisää kokoja

Monipuolinen DESiGN Universal -allaskaappi on saanut lisää kokoja, nyt leveyksiä löytyy väliltä 60–120 cm. Universal-allaskaapin voi yhdistää useimpien valmistajien malja-, uppo- tai tasoaltaiden kanssa: ylälaatikossa on metallinen kaulus, joka tarjoaa tilaa kalusteen päälle asennettavalle altaalle ja vesilukolle.
Design-Universal-allaskaappi

Temal-STELLA-allaskaappi-ruskea saarni puolikorkea kaappi ruskea saarni

Kylpyhuoneen säilytyskalusteet – uusi puolikorkea kaappi

Kylpyhuoneen säilytyskalustemallisto sisältää eri kokoisia säilytys- ja seinäkaappeja, joilla voi ratkaista kylpyhuoneen säilytyspulmat. Käytännöllinen puolikorkea (123,4 cm) kaappi on kompakti uutuus, joka sopii etenkin kylpyhuoneeseen, jossa lattiatilaa on rajatusti.
Kaikki Temalin kalusteet valmistetaan samoista materiaaleista ja väreistä, joten niistä on helppo luoda yhteinen säilytyskokonaisuus kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen.
Päivitämme uudistetun kylpyhuoneen säilytyskalustemalliston tuotetietoja helmi-maaliskuun aikana.

Temal-Trend-allaskaappi-greige-korkea kaappi greige CApsul-valopeili

Pyykkikaappi vai säilytyskaappi?

Korkea kaappi on suuri säilyttäjä, joka voi toimia pyykki- tai säilytyskaappina tai molempina. Voit valita AddOn-valikoimasta hyllyt viikatuille vaatteille tai vaatetangon henkarivaatteille.
Ilmavat lankakorit sopivat puhtaan pyykin sekä likapyykin säilytykseen. Kiskoilla rullaavan lankakorin läpi näkee pyykin määrän ja pyykki säilyy ilmavassa korissa ilman hajuhaittoja.

Temal-kodinhoitohuone-ruskea saarni korkea kaappi seinäkaappi alakaapit

Uusia kokoja kodinhoitohuoneen säilytykseen

Uudistettu kodinhoitohuoneen mallisto sisältää tuttujen mallien  lisäksi huikean valikoiman seinäkaappeja, alakaappeja ja korkeita kaappeja, joita yhdistämällä löydät ratkaisun kaiken kokoisiin kodinhoitohuoneisiin. Voit luoda erikokoisista kaapeista tarvitsemasi ratkaisun ja ottaa koko tilan haltuun säilytykselle. 
Korkeita kaappeja on S, M, L- ja XL-kaappikorkeudet kolmessa eri syvyydessä. Seinäkaappeja on nyt kuudessa eri korkeudessa yhdellä ovella tai pariovilla. Valitse ja yhdistele vapaasti!
Päivitämme uudustetun kodinhoitohuoneen malliston tuotetietoja helmi-maaliskuun aikana.

Temal-AddON-malliston kuvituskuva

AddOn- valitse kaapin sisältö

Kylpy- ja kodinhoitohuoneen kaapin sisällön voi valita AddOn-valikoimasta. Hyllyjä, pyykki- ja säilytyskoreja tai siivousvälineille erilaisia säilytystelineitä. AddOn, valitse omasi!
Päivitämme Add-On-malliston tuotetietoja helmi-maaliskuun aikana.

Temal emalialtaita 2024

Vuoden allasväri on valkoinen

Vuoden 2024 allasväri on valkoinen.  Valkoinen on varma valinta, se on aikaa kestävä ja helposti yhdisteltävissä eri kalusteisiin ja laattoihin.  Mustan altaan saa erikoistilauksesta, lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Emaloidun altaan runko on terästä, jonka pintaan poltetaan yli 800 asteen lämmössä kova ja kestävä lasipinnoite eli emalointi. Terästä muokkaamalla voimme valmistaa eri kokoisia ja mallisia altaita kylpyhuoneisiin. Tiesithän, että emaloitu allas on aikaa kestävä ratkaisu, joka on aikanaan käyttöikänsä päässä 100 % kierrätettävä?

.

Temal-MONDO_allaskaappi musta Utu-valopeili

Uudet valopeilit Utu ja Capsul

Valopeili on sisustuselementti, joka tuo tilaan valoa ja elävyyttä. Valopeiliuutuuksia ovat pillerin muotoinen Capsul-valopeili ja kulmistaan pyöristetty Utu-valopeili. Molemmissa kaunis kylpyhuoneeseen sopiva puhdas 4 000 K valo. Capsul- ja Utu-valopeilit saapuvat valikoimiimme 1.3.2024.

 

Temal-kodinhoitohuone_ERGO-tukikehys-Tähti-allas-

 Ergo-pesukoneen tukikehys

Ergo on tukeva pesu- tai kuivauskoneen tukikehys säilytyslaatikolla, joka nostaa koneen mukavalle työskentelykorkeudelle.
Ergoa voi käyttää pesukoneen alla yksittäin irtosivujen kanssa, yhdistellä pesukoneen ja yläkaapin kanssa tai vaikka korkeiden kaappien välissä. Soveltuu yhdelle pesu- tai kuivauskoneelle, useamman koneen kanssa tarvitaan kehys/kone.

Muista vetimet!

Vedin ei kuulu kalusteen hintaan, joten valitse vetimet tilauksen yhteydessä. Vetimen värillä ja muodolla voi korostaa sisustustyyliä sekä viimeistellä tunnelmaa. Valikoimissamme on klassisia nuppivetimiä, leveitä ja näyttäviä profiilivetimiä sekä kapeita ja huomaamattomia lankavetimiä metalliväreistä mustaan ja valkoiseen.

Tuotekuvasto 2024 -tutustu ja ihastu 🧡