Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Vinkit ja ideat pieneen kylpyhuoneeseen ja pikkuvessaan

TEMAL kylpyhuone, Stella, pieni kylpyhuone

Vähän neliöitä, paljon toiveita ja toiminnallisuutta? Pienen kylpyhuoneen ja wc:n suunnittelussa on huomioitava tilan luomat mahdollisuudet ja suunniteltava jokainen sentti käyttöön. Poimi ideat ja vinkit, miten saat oikeilla valinnoilla toiminnallisen ja kauniin pikkuvessan tai kylpyhuoneen.


Paras peruspaketti

Hyvä wc:n tai kylpyhuoneen perussetti on saman levyinen allas- ja peilikaappi- yhdistelmä. Samasta väristä ja materiaalista valittuna ne muodostavat wc:n toiminnallisen pesupisteen. Jos kosmetiikan säilytykseen riittää säilytyslaatikot eikä peilikaappia tarvita, tuo reilun kokoinen tasopeili ilmavuutta ja rajaa pesupisteen kivasti.

Vähemmän syvänä – enemmän tilaa!

Mieti kalusteen mitoitusta ja ota sentit haltuun myös syvyyssuunnassa. Valitse kapeat, syvyyssuunnassa vähemmän tilaa vievät kalusteet ja vapautat ympärille tilaa liikkua. Esimerkiksi 35 cm syvä kaluste tarjoaa riittävästi tilaa pesupuuhiin pienessäkin kylppärissä.


Haastavan muotoinen peruutusvessa

DESiGN-kalusteiden avulla saat haastavankin muotoisen tilan haltuun. Yhdistämällä Design-malliston alakaappeja, tasoa ja malja-altaan, voit luoda uniikin, toiminnallisen kokonaisuuden. Kuvassa haastava kolmion muotoinen wc sai lisätilaa vähemmän syvillä (S 35 cm) kalusteilla. Malja-altaan ja DESiGN-kalusteen parina on huippukestävä HI-Macs®-taso, joka jatkuu kulmaan asti.


Wau-elementtinä malja-allas

Pienen tilan wau-elementtinä toimii näyttävä Aatos-malja-allas, joka jättää tasolle mukavasti laskutilaa. Allas on reilun kokoinen ja tarvitsee alleen minimissään 45 cm leveän ja 40 cm syvän kalusteen. Malja-allas asennetaan useimmiten niin, että sen yläreuna on n.85 cm korkeudessa, joten valitse siihen sopiva, tarpeeksi korkea hana. Kuvassa DESIGN-kaluste yhdellä laatikolla sekä Halo-valopeili, jonka halkaisija on 60 cm.


Avaruutta peilillä

Näyttävä, suuri Plain-tasopeili avartaa pikkuvessaa ja luo illusion isommasta tilasta. Leveä valaisin valaisee tasaisesti koko peilin leveydeltä ja tarjoaa pikkuvessaan sopivan puhdasta 4 000 K valoa.


Kulmat suoriksi

Viistereunainen Mondo-allaskaappi on ahtaiden tilojen ja kulkuvälien kaluste. Sen viistereuna takaa turvallisen liikkumisen ilman mustelmia. Mondon voi valita yhdellä tai kahdella viisteellä. Mondon muotoilussa yhdistyvät tilaa säästävä muotoilu ja monipuolinen toiminnallisuus.


Seinästä seinään – hyvästi hukkatila!

Hyödynnä tilan koko potentiaali ja valitse kalusteet seinästä seinään. Tasopeilin alla on 1- ja 2-laatikkoinen DESiGN-kaluste rinnakkain Relax-malja-altaan kanssa. Korkeat 20 cm syvät säilytyskaapit tuovat lisää säilytystilaa ja tekevät pikkuvessasta kodikkaan huonemaisen. Tehosteseinän laatat korostavat komeaa kokonaisuutta, jonka peilin puhdas valo viimeistelee.


Valitse malja-altaalle sopiva hana

Erillisten altaiden kanssa hana kiinnitetään tasoon vapaavalintaisesti. Hanan valintaan vaikuttavat kalusteen ja altaan muoto, koko ja mitoitus. Huomio hanan korkeus ja juoksuputken mitta, jotta vesi valuu sopivaan kohtaan allasta. Malja-allas vaatii useimmiten korkean hanamallin, jotta hanan ja altaan väliin jää pesutilaa. Malja-altaiden kanssa sopiva korkeita hanamalleja on esim. Oras Stela ja Oras Inspira -malleissa.


Löydä paras peilikaappi

Hyvä peilikaappi säilöö ja piilottaa kosmetiikkapurkit helposti saataville. Se sisältää tukevat lasihyllyt, hyvän ledvalon, pistorasian ja kaksipuoliset peiliovet. Paras peilikaappi on myös turvallinen ja sisältää useamman valonlähteen toimia helpottamaan.
Temalin valmistamissa peilikaapeissamme on lediprofiilivalaisimet ja niiden sähköt on koteloitu kaapin sisälle. Vertaile peilikaappeja, haluatko sulavalinjaisen ja modernin Highlight-peilikaapin, simppelin, vetimettömän Choice-peilikaapin vai kolmen valon valoihmeen, Softlight-peilikaapin?


Pariksi pyyhekuivain

Arjen ylellisyyttä on kietoutua suihkun jälkeen lämpimään pyyhkeeseen. Vesi- tai sähkökiertoinen pyyhekuivaimeen mahtuu useita pyyhkeitä kerrallaan. Samalla se tuo kivasti muotoa ja lämpöä kylpyhuoneeseen. Kuvassa REJ Designin Largo-pyyhekuivain.


Korkea kaappi tuo tilaa sisustukselle

Kulmaan sijoitettu korkea säilytyskaappi piilottaa purkit ja purnukat, jolloin sen ympärillä mahtuu säilyttämään sen mikä saa näkyä.


Tilaa säästävä vesilukko

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa! Temalin tilaa säästävä vesilukko vapauttaa ylälaatikon kokonaan säilytykseen, sillä se mahtuu allaskaapin vetolaatikon taakse. Täydellinen vesilukko poistoputkineen kuuluu aina Temalin allaskaapin toimitussisältöön.

Kodinhoitokylpyhuone

Pieneenkin kylpyhuoneeseen voi rajata oman kodinhoitopisteen kalusteiden avulla. Korkea kaappi sisältää säilytyskorit vaatehuollolle, allaskaapissa säilyvät pesuaineet ja Onni-altaan vieressä on tarvittavasti laskutasoa. Tilantuntu tehostuu komean kokoisen Hile-valopeilin taustavalon ansiosta.

Allas tason alle

Pikkuvessaan tai pieneen kylpyhuoneeseen voi valita tason alle kiinnitettävän Onni-altaan, joka tarjoaa tasolle kivasti tilaa. Taso onkin tärkeä ja kooltaan iso osa kylpy- ja kodinhoitohuonetta. Hyvä taso on helppohoitoinen, ominaisuuksiltaan kestävä ja sopii sisustukseen. Se voi toimia tyylikkäänä alustana erilliselle altaalle ja nousta tyylin ja tunnelman viimeistelijäksi.

Tuotekuvasto 2024 -tutustu ja ihastu 🧡

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!