Temal x Kaldewei LuxstainableⓇ Bathroom

Rehellinen luksus ja kestävä kehitys kohtaavat suomalaisessa kylpyhuoneessa

Uusi Temal x Kaldewei LuxstainableⓇ Bathroom -mallisto yhdistää ajattoman muotoilun ja kestävän kehityksen. LuxstainableⓇ-mallisto sisältää teräsemalisia kylpyammeita, suihkualtaita ja pesualtaita, jotka ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös ajattomasti muotoiltuja ja kestävät sukupolvien ajan. 

LuxstainableⓇ – rehellinen luksus ja kestävä kehitys ilman kompromisseja

Luxstainable on yhdistelmä sanoista Luxury ja Sustainable. Luxstainable-filosofia yhdistää luksuksen ja kestävän kehityksen, ja sen ytimessä ovat laadukkaat, kierrätettävät ja pitkäikäiset teräsemalituotteet. Luxstainable Bathroom asettaa standardin tulevaisuuden kylpyhuoneratkaisuille ajattomalle muotoilulle, joka kestää aikaa ja kunnioittaa ympäristöä. 

3000 vuotta emalia, 0 vuotta viherpesua

Vanhimmat säilyneet emaliesineet ovat peräisin faaraoiden ajoilta, ja ne ovat säilyttäneet kauneutensa ja ominaisuutensa tuhansien vuosien ajan. Emali kestää todistetusti verrattuna nopeasti markkinoille tuotuihin materiaaleihin, joiden todellinen kestävyys mitataan vasta ajan myötä. Teräsemali on muoviton ja elinkaarensa lopussa kierrätettävä. Se ei vaadi viherpesua – se on aidosti kestävä ratkaisu, jolla on todistetusti pitkä elinkaari. 

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Monipuolinen valikoima ja värivaihtoehdot

Temal x Kaldewei Luxstainable Bathroom tarjoaa laajan valikoiman teräsemalisia kylpyammeita, suihkualtaita ja pesualtaita. Mallistossa on runsaasti värivaihtoehtoja, jotka soveltuvat monenlaisiin projekteihin niin yksityiskoteihin kuin suuriin rakennushankkeisiin. 

Ostoskanavat – ammattilaisille heti, kuluttajille pian

Ammattilaisille Temal x Kaldewei Luxstainable Bathroom -mallisto on esillä Temal Kylpyhuonekeskuksessa ja naapurissa pian avattavassa Kylpyhuonekeskus PRO:ssa. Mallistoa voi määritellä projekteihin jo nyt. 

Kuluttajille Temal x Kaldewei Luxstainable Bathroom -mallisto on tulossa myyntiin Temalin verkkokauppaan ja Temal Kylpyhuonekeskukseeen, kun taas Luxstainable-filosofian mukaan kuratoitu, eksklusiivinen valikoima on saatavilla Temalin valikoiduilla jälleenmyyjillä kautta maan vuoden 2025 alussa.  

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija

TEMAL on Suomen johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja ja perinteikäs perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden päähän, aina vuoteen 1920, jolloin Kone ja Siltarakennus Oy perusti emalitehtaan Helsingin Sörnäisiin. Vuosikymmenten kuluessa emalinvalmistus siirtyi Wärtsilälle ja myöhemmin Hackmanille, kunnes vuonna 1994 se sai uuden alun Temalin nimellä. Emali on osa suomalaista sielunmaisemaa, ja Temal x Kaldewei Luxstainable Bathroom -malliston myötä sen tarina jatkuu yhä vahvempana. 

Moderni luksus edellyttää kestävää ajattelua ja toimintaa

KALDEWEI on saksalainen perheyritys, joka on valmistanut teräsemalisia kylpyammeita, suihkualtaita ja pesualtaita jo yli sadan vuoden ajan. Yritys yhdistää tuotteissaan modernin luksuksen ja kestävän kehityksen, ja sen toimintaa ohjaa ”Luxstainability®”-filosofia – tyylikäs ja vastuullinen luksus. Neljännessä sukupolvessa toimiva KALDEWEI otti merkittävän askeleen kohti ilmastoneutraaliutta liittymällä vuonna 2021 ”Science Based Targets” -aloitteeseen. Yrityksen CO2-päästöjä vähentävästä teräksestä valmistetut tuotteet auttavat rakennusalan ammattilaisia pienentämään projektien hiilijalanjälkeä, ja Cradle-to-Cradle-sertifikaatti on jo lähes valmis. 

Kysy lisää!

Julia Stoltzenberg

Lucas Zischka

Arkkitehdit ja suunnittelijat

040 689 7776
lucas.zischka@temal.fi

Felix Zischka

Emali, materaalitieto

felix.zischka@temal.fi