Allaskaapit Stella, Trend, Mondo, Modula ja MiNi

Toteuta makusi, mittojesi ja tarpeidesi mukainen kylpyhuone – tyylivarmasti, kestävästi ja turvallisesti. Voit rakentaa kokonaisuuden valmiin allaskaapin ympärille. Stella-, Trend-, Mondo-, Modula tai MiNi-allaskaappi on helppo ratkaisu, se on sellaisenaan asennusvalmis ja sisältää kaiken: emaloidun tasoaltaan, kalusteen, vesilukon, pohjatulpan, ylivuotosuojan kauluksen sekä vetimet.

Lisää allaskaapin seuraksi peili, peilikaappi tai säilytyskaappeja tarpeesi mukaan ja valitse koko sekä väri. Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa ISO 9001-laatustandardien mukaisesti ja niiden sähkölaitteet ovat FI-sertifioituja ja täyttävät suojaluokka IP44:n vaatimukset.

Stella-allaskaappi

Stella on kantikas kaunotar, jonka altaan suorakaidemainen muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Kolme eri allaskokoa S,M ja L, jotka voi valita ovellisena tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 30.

Trend-allaskaappi

Trend-mallistossa on kaksi eri allaskokoa ja allaskuppi on muodoltaan pisaramainen. Mittavalikoima on optimoitu sopimaan suomalaisiin kylpyhuoneisiin ja suosituimpiin kokoihin. Voit valita Trendin kolmessa eri syvyydessä 30, 40 ja 45 cm, aina kahdella laatikolla. Yhteensä 14 eri allaskokoa kuudessä eri värissä!

Mondo-allaskaappi

Mondo-sarjan kalusteet tarjoavat ratkaisun ahtaisiin tiloihin ja oviaukkoihin. Mondon tunnistaa viistekulmaisesta tasoaltaasta. Viisteen saa oikealle tai vasemmalla, isommissa malleissa myös molempiin reunoihin. Kaksi allaskokoa, 30 kokovaihtoehtoa.

MiNi-allaskaappi

MiNi on skandinaavisen minimalismin helmi. Se on isosiskoaan Modulaa syvyydeltään pienempi ja sen allas on muodoltaan kulmikas. MiNi on huippuviimeistelty allaskaluste, jonka hyllyt ja runko on valmistettu vedenkestävistä materiaaleista.

Modula-allaskaappi

Modula-allaskaluste on muhkea allasklassikko, jonka ilmavat hyllyrakenteet tekevät siitä suoraviivaisen ja linjakkaan. Raamikas mustalla efektimaalilla viimeistelty teräsputkirunko kannattelee Antti Nurmesniemen suunnittelemaa allasta.

Allaskaapin kaveriksi

Peili tai peilikaappi

Peiliä tarvitaan kylpyhuoneessa aina, kaapilla tai ilman. Voit valita allaskalusteen seuraksi sinulle sopivan peilin tai peilikaapin leveyden 40-90 cm 5 cm ja 90 -120 cm 10 cm välein. Kaikki peilikaappimme sisältävät pistorasian, kaksipuoliset peiliovet ja korkeussäädettävät lasihyllyt.

Säilytyskaappi

Olemme suunnitelleet kaappimme niin, että voit huoletta yhdistää ne jokaiseen kalustesarjaamme, kaappien ovi- ja etusarjavalikoima on sama kaikissa kalusteissamme. Pyykkikaappi, korkea tai matala säilytyskaappi, voit valita myös kaapin sisällön. Siivouskaappiin teline imurille ja välineille, pyykkikaappiin pyykkikoreja tai korkeaan kaappiin hyllyjä ja vetolaatikot. Kaikissa ovissa on saranavaimennus ja laatikoissa hitaasti sulkeutuva soft close -vaimennus.

Yläkaappi

Yläkaappi voi olla pysty- tai vaakamallinen, sivulle aukeava tai kippiovella. Yläkaappeja voi yhdistellä ja rakentaa omaan kotiin sopivan kaappirivistön niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

TEMAL_STELLA_GREEN_MAIN2_90cm

Myös värillisenä

Vakiovärien lisäksi allaskaapin, peilin sekä peilikaapin ja säilytyskaapit  saa tilauksesta myös Pohjola-värivalikoiman väreillä.  Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat. Kuvassa Pohjola-väri naava.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.