Allaskalustesarjat Stella, Trend, Mondo, Modula ja MiNi

Toteuta makusi, mittojesi ja tarpeidesi mukainen kylpyhuone – tyylivarmasti, kestävästi ja turvallisesti. Voit rakentaa kokonaisuuden valmiin Stella-, Trend-, Mondo-, Modula tai MiNi-allaskalusteen ympärille. Allaskaluste on helppo ratkaisu, se on sellaisenaan asennusvalmis ja sisältää kaiken: emaloidun tasoaltaan, kalusteen, vesilukon, pohjatulpan, ylivuotosuojan kauluksen sekä vetimet.
Lisää seuraksi peili, peilikaappi tai säilytyskaappeja tarpeesi mukaan ja valitse koko sekä väri.  Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa ISO 9001-laatustandardien mukaisesti ja niiden sähkölaitteet ovat FI-sertifioituja ja täyttävät suojaluokka IP44:n vaatimukset.

Stella-allaskaluste

Stella on kantikas kaunotar, jonka altaan suorakaidemainen muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Kolme eri allaskokoa S,M ja L, jotka voi valita ovellisena tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 26.
siirry tuotteeseen

Trend-allaskaluste

Trend-mallistossa on kaksi eri allaskokoa ja huikeat 41 eri kokovaihtoehtoa. Leveyden ja syvyyden lisäksi voit valita suuremmissa myös altaan paikan: keskelle, oikealle tai vasemmalle. Trend-altaan malli on pisaramainen. Kaksi allaskokoa, 41 eri vaihtoehtoa.
siirry tuotteeseen

Mondo-allaskaluste

Mondo-sarjan kalusteet tarjoavat ratkaisun ahtaisiin tiloihin ja oviaukkoihin. Mondon tunnistaa viistekulmaisesta tasoaltaasta. Viisteen saa oikealle tai vasemmalla, isommissa malleissa myös molempiin reunoihin. Kaksi allaskokoa, 44 vaihtoehtoa.
siirry tuotteeseen

MiNi-allaskaluste

MiNi on skandinaavisen minimalismin helmi. Se on isosiskoaan Modulaa syvyydeltään pienempi ja sen allas on muodoltaan kulmikas. MiNi on huippuviimeistelty allaskaluste, jonka hyllyt ja runko on valmistettu vedenkestävistä materiaaleista.
siirry tuotteeseen

Modula-allaskaluste

Modula-allaskaluste on muhkea allasklassikko, jonka ilmavat hyllyrakenteet tekevät siitä suoraviivaisen ja linjakkaan. Raamikas mustalla efektimaalilla viimeistelty teräsputkirunko kannattelee Antti Nurmesniemen suunnittelemaa allasta.
siirry tuotteeseen

Country-ovet ja etusarjat

Uralliset Country-ovet ja -etusarjat saa kaikkiin allaskalustesarjoihin sekä kaikkiin säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Valkoisen vakiovärin lisäksi tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä.
lue lisää

Allaskalusteen kaveriksi

Peili tai peilikaappi

Peiliä tarvitaan kylpyhuoneessa aina, kaapilla tai ilman. Voit valita allaskalusteen seuraksi sinulle sopivan peilin tai peilikaapin leveyden 40-90 cm 5 cm ja 90 -120 cm 10 cm välein. Kaikki peilikaappimme sisältävät pistorasian, kaksipuoliset peiliovet, lasihyllyt sekä suurentavan meikkipeilin.

Säilytyskaappi

Olemme suunnitelleet kaappimme niin, että voit huoletta yhdistää ne jokaiseen kalustesarjaamme, kaappien ovi- ja etusarjavalikoima on sama kaikissa kalusteissamme. Pyykkikaappi, korkea tai matala säilytyskaappi, voit valita myös kaapin sisällön. Siivouskaappiin teline imurille ja välineille, pyykkikaappiin pyykkikoreja tai korkeaan kaappiin hyllyjä ja vetolaatikot. Kaikissa ovissa on saranavaimennus ja laatikoissa hitaasti sulkeutuva soft close -vaimennus.

Yläkaappi

Yläkaappi voi olla 1- tai 2-ovinen, kippi-tai taiteovellinen yläkaappi tai kulmakaappi yhdällä ovella tai taiteoviparilla. Yläkaappeja voi yhdistellä ja rakentaa omaan kotiin sopivan kaappirivistön niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

TEMAL_STELLA_GREEN_MAIN2_90cm

Myös värillisenä

Vakiovärien lisäksi allaskaapin, peilin sekä peilikaapin ja säilytyskaapit (sileät tai Country-ovet/etusarjat) saa tilauksesta myös kaikilla 1950:lla NCS-värikartan värillä. Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
New Country
Hintaryhmä 3

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

                                               

Etsi jälleenmyyjä