Allaskalustesarjat Stella, Trend, Mondo, Round, Modula ja MiNi

Toteuta makusi, mittojesi ja tarpeidesi mukainen kylpyhuone – tyylivarmasti, kestävästi ja turvallisesti. Voit rakentaa kokonaisuuden valmiin Stella-, Trend-, Mondo-, Round-, Modula tai MiNi-allaskalusteen ympärille. Allaskalusteeseen kuuluu emaloitu tasoallas ja allaskaappi. Lisää seuraksi peili, peilikaappi tai säilytyskaappeja tarpeesi mukaan ja valitse koko sekä väri.  Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa ISO 9001-laatustandardien mukaisesti. Lisäksi kaikki kalusteidemme sähkölaitteet ovat FI-sertifioituja ja täyttävät suojaluokka IP44:n vaatimukset.

Stella-allaskaluste

Stella on kantikas kaunotar, jonka altaan suorakaidemainen muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Kolme eri allaskokoa S,M ja L, jotka voi valita ovellisena tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 37.
tutustu

Trend-allaskaluste

Trend-mallistossa on kaksi eri allaskokoa ja huikeat 69 eri kokovaihtoehtoa. Leveyden ja syvyyden lisäksi voit valita suuremmissa myös altaan paikan: keskelle, oikealle tai vasemmalle. Trend-altaan malli on pisaramainen. Kaksi allaskokoa, 69 eri vaihtoehtoa.
tutustu

Mondo-allaskaluste

Mondo-sarjan kalusteet tarjoavat ratkaisun ahtaisiin tiloihin ja oviaukkoihin. Mondon tunnistaa viistekulmaisesta tasoaltaasta. Viisteen saa oikealle tai vasemmalla, isommissa malleissa myös molempiin reunoihin. Kaksi allaskokoa, 44 vaihtoehtoa.
tutustu

Round-allaskaluste

Round- allaskaappi on mahtava muotojen kombinaatio ja tilankäytön optimoija. Sen pyöreä ja syvä allas antaa riittävän pesutilan pienessäkin koossa. Kaksi allaskokoa, kaksi syvyyttä ja neljä eri leveysmittaa.
tutustu

MiNi-allaskaluste

MiNi on skandinaavisen minimalismin helmi. Se on isosiskoaan Modulaa syvyydeltään pienempi ja sen allas on muodoltaan kulmikas. MiNi on huippuviimeistelty allaskaluste, jonka hyllyt ja runko on valmistettu vedenkestävistä materiaaleista.
tutustu

Modula-allaskaluste

Modula-allaskaluste on muhkea allasklassikko, jonka ilmavat hyllyrakenteet tekevät siitä suoraviivaisen ja linjakkaan. Raamikas mustalla efektimaalilla viimeistelty teräsputkirunko kannattelee Antti Nurmesniemen suunnittelemaa allasta.
tutustu

Country-ovet ja etusarjat

Uralliset Country-etusarjat saa allaskalusteisiimme sekä kaikkiin säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Valkoisen vakiovärin lisäksi tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä.
tutustu

Tarvitsetko suunnitteluapua? Varaa maksuton etäsuunnitteluaika www.sinunsuunnittelijasi.fi

Allaskaapille kaveriksi

PEILI TAI PEILIKAAPPI

Peiliä tarvitaan kylpyhuoneessa aina, kaapilla tai ilman. Voit valita allaskalusteen seuraksi sinulle sopivan peilin tai peilikaapin leveyden 40-90 cm 5 cm ja 90 -120 cm 10 cm välein. Kaikki peilikaappimme sisältävät pistorasian, kaksipuoliset peiliovet, lasihyllyt sekä suurentavan meikkipeilin.

SÄILYTYSKAAPPI

Meillä on Euroopan laajin mittavalikoima säilytyskaappeja niin syvyys- kuin leveysmitoissakin, 5 cm välein. Valikoimastamme löydät juuri oikean kokoiset ja väriset kalusteet niin kylpyhuoneeseen, kodinhoitoon kuin säilytykseenkin. Siivouskaappi, pyykkikaappi, korkea tai matala säilytyskaappi, voit valita myös kaapin sisällön. Siivouskaappiin teline imurille ja välineille, pyykkikaappiin pyykkikoreja tai korkeaan kaappiin hyllyjä ja vetolaatikot. Kaikissa ovissa on saranavaimennus ja laatikoissa hitaasti sulkeutuva soft close -vaimennus.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Grafiitinharmaa 11
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
New Country
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
Real Country
Hintaryhmä 3

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

                                               

Etsi jälleenmyyjä