ERGO -pesukoneen tukikehykset

Pesukoneen ja/tai kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle ERGO-kokonaisuuden avulla. Sen vankka alumiinikehikko kestää kovaakin käyttöä ja alaosassa on reilun kokoinen säilytyslaatikko. ERGO1 on yhden koneen tukikehys, Ergo1+ on yhden koneen tukikehys, joka sisältää myös yläkaapin ja ERGO2 -tukikehykseen voidaan sijoittaa kaksi konetta.

stella

ERGO1- yhden koneen tukikehys

ERGO1-pesukoneen tukikehys on eloksoitua alumiinia, joka tekee siitä tukevan. ERGO1 sisältää tukukehyksen, alalaatikon, laminaattitason koneen alle ja päälle sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä.

ERGO2- kahden koneen tukikehys

ERGO2-tukikehykseen mahtuu pesukoneen lisäksi kuivausrumpu. ERGO2 sisältää kaksi tukevaa alumiinikehystä, tasot koneiden alle ja päälle, kaksi laatikkoa ja irtosivua sekä vetimet. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä.

ERGO1- yhden koneen tukikehys

ERGO1+-pesukoneen tukikehys on eloksoitua alumiinia, joka tekee siitä tukevan. ERGO1+ sisältää tukikehyksen, alalaatikon, laminaattitason koneen alle, yläkaapin sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä.

Ergonomista pyykkihuoltoa

Ergo-tukikehyksen vankka alumiinikehikko on markkinoiden tukevarakenteisin ja se kestää kovaakin käyttöä. Voit sijoittaa Ergo-tukikehyksen haluamaasi paikkaan kalusteiden keskelle tai laitaan ja samalla parantaa pyykkihuollon ergonomia. Tukikehys sisältää säilytyslaatikon, joka sulkeutuu pehmeästi markkinoiden edistyneimpien, hidastimilla varustetuiden liukukiskojen avulla. Laatikoiden 3D-kiskojen avulla onnistuu myös niiden korkeus-, sivuttais- ja kaltevuussäätö.

Yhden koneen Ergo1

ERGO-tukikehyksen avulla pyykinpesukoneen tai kuivausrummun voi kohottaa oikealle työskentelykorkeudelle, jolloin työskentely on mukavampaa eikä tarvitse kumarrella. Kehikkoon kuuluu kaksi laminaattitasoa, kehyksen päälle ja pyykinpesukoneen alle. Voit valita sekä laminaattien, laatikkojen etusarjojen että reunoille tulevien irtosivujen värit. ERGO1 mitat L 63 cm, K 128,5 cm, S 60 cm.

Ergo1+

Ergo1+-tukikehys on yhden koneen tukikehys, joka sisältää myös yläkaapin. Erikoistilauksesta saatavilla myös kaikissa NCS-värikartan 1950 väreissä. Tässä kalusteväreinä naava ja kitti.

Kahden koneen Ergo2

ERGO2-tukikehys on kahden koneen tukikehys, johon sopii pyykinpesukone ja kuivausrumpu vierekkäin. Kehikon alaosassa olevat säilytyslaatikot tuovat kodinhoitohuoneeseen lisää säilytystilaa. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä. ERGO2 mitat L 124 cm, K 128,5 cm, S 60 cm.

Päällekkäin

Päällekkäin asennetut koneet voidaan koteloida myös korkeiden irtosivujen avulla ilman Ergo-tukikehystä.  Näin kodinhoitohuoneen kalustus säilyy yhtenäisenä.

Etsi jälleenmyyjä