ERGO -pesukoneen tukikehykset

Pesukoneen ja/tai kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle ERGO-kokonaisuuden avulla. Sen vankka alumiinikehikko kestää kovaakin käyttöä ja alaosassa on reilun kokoinen säilytyslaatikko. ERGO1 on yhden koneen tukikehys, Ergo1+ on yhden koneen tukikehys, joka sisältää myös yläkaapin ja ERGO2 -tukikehykseen voidaan sijoittaa kaksi konetta.
Löydät ERGO-tukikehysten mitaat ja hinnat kuvaston sivuilta 160-163.  Voit myös kysyä lisää asiakaspalvelusta temal(a)temal.fi tai varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi -palvelusta.

stella

ERGO1- yhden koneen tukikehys

ERGO1 on yhden pesukoneen tukikehys, jonka  eloksoitu alumiinirunko tekee siitä tukevan. ERGO1 sisältää myös kätevän  alalaatikon.

ERGO1+- tukikehys ja yläkaappi

ERGO1+ on yhden koneen tukikehys, joka sisältää alalaatikon ja yläkaapin.

ERGO2- kahden koneen tukikehys

ERGO2-tukikehykseen mahtuu pesukoneen lisäksi kuivausrumpu. Kehikon alaosassa olevat säilytyslaatikot tuovat kodinhoitohuoneeseen lisää säilytystilaa.

ERGO2+- tukikehys ja  yläkaapit

ERGO2+ sisältää tukevat tukikehykset kahdelle koneelle sekä kaksi säilytyslaatikkoa ja kaksi säilytyskaappia.

Ergonomista pyykkihuoltoa

ERGO-tukikehyksen vankka alumiinikehikko on markkinoiden tukevarakenteisin ja se kestää kovaakin käyttöä. Voit sijoittaa ERGO-tukikehyksen haluamaasi paikkaan kalusteiden keskelle tai laitaan ja samalla parantaa pyykkihuollon ergonomia. Tukikehys sisältää säilytyslaatikon, joka sulkeutuu pehmeästi markkinoiden edistyneimpien, hidastimilla varustetuiden liukukiskojen avulla. Laatikoiden 3D-kiskojen avulla onnistuu myös niiden korkeus-, sivuttais- ja kaltevuussäätö.
Tukikehyksen jaloissa on 15 mm säätö.

ERGO1

ERGO1-tukikehys on yhden koneen tukikehys, jossa on tukeva alumiinirunko. ERGO1 sisältää tukikehyksen, alalaatikon, laminaattitason koneen alle ja päälle sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Kalustevaihtoehtona kuusi vakioväriä.

ERGO1+

ERGO1+-tukikehyksessä on alalaatikon lisäksi yläkaappi kehyksen päällä. Se sisältää siiss alalaatikon, laminaattitason koneen alle, yläkaapin sekä kaksi irtosivua ja vetimet.

Kahden koneen ERGO2

ERGO2-tukikehys on kahden koneen tukikehys, johon sopii pyykinpesukone ja kuivausrumpu vierekkäin. Kehikon alaosassa olevat säilytyslaatikot tuovat kodinhoitohuoneeseen lisää säilytystilaa. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä. ERGO2 mitat L 124 cm, K 128,5 cm, S 60 cm.

Kaksi konetta ja yläkaapit ERGO2+

ERGO2+-tukikehys on kahden koneen tukikehys, joiden yläpuolella on tilavat säilytyskaapit. Kehikon alaosassa olevat säilytyslaatikot tuovat kodinhoitohuoneeseen lisää säilytystilaa. Kalustevaihtoehtona kahdeksan vakioväriä. ERGO2 mitat L 124 cm, K 128,5 cm, S 60 cm.

Ilman tukikehystä

Päällekkäin asennetut koneet voidaan koteloida myös korkeiden irtosivujen avulla, jolloin kodinhoitohuoneen linjat säilyvät yhtenäisinä.

Tarvitsetko sunnitteluapua?
Sinun suunnittelijasi on Temalin kalusteiden asiantuntija, joka auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Varaa maksuton suunnitteluaika temal.fi

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.