Taloyhtiön asukas, tiedätkö oikeutesi linjasaneerauksen yhteydessä? 

Linjasaneeraus voi tuntua monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta, mutta Temal ja Linjakas-konsepti ovat täällä auttamassa sinua. Suurimmassakaan remontissa ei ole pakkoratkaisuja – päätös on aina sinun käsissäsi taloyhtiön osakkaana. Sinulla on oikeus vaatia parempaa ja tehdä kotisi kannalta järkeviä valintoja, jotka nostavat asuntosi arvoa. 

Linjakas on Temalin yhdessä OraksenREJ Designin ja Vieserin kanssa kehittämä yhteiskonsepti, joka tarjoaa täydelliset ratkaisut kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä WC-tiloihin. Tämä konsepti on suunniteltu erityisesti linjasaneerauksia ja korjausrakentamista varten, jotta urakoitsijat, isännöitsijät, taloyhtiöt ja taloyhtiöiden osakkaat voivat löytää parhaat tuotteet ja asiantuntijapalvelut – suoraan valmistajilta


Linjaa oikeutesi!

Aina ei ole helppoa tehdä päätöksiä. Ei varsinkaan kun aikataulu painaa ja vaihtoehdot tuntuvat ylhäältä annetuilta.

Mutta suurimmassakaan remontissa ei ole pakkoratkaisuja — päätös on osakkaana aina sinun käsissäsi — eikä perävalotakuu kuulu vastuullisen kotimaisen toimijan sanavarastoon. Taloyhtiön osakkaana teet omaan kotiisi kauaskantoisia valintoja. Sinulla oikeus vaatia parempaa.

Kutsu meidät esittelemään aidosti kotimaista vaihtoehto taloyhtiösi kokoukseen!


Oikeus päättää linjasaneerauksen ratkaisuista

Kyse on loppupelissä aina myös sinun kodistasi, ei koskaan pelkästä juridisesta taloyhtiöstä. Siksi sinulla on oikeus päättää — taloyhtiön yhtiökokous kun ei ole mikään mystinen ylhäältä annettu tekijä, joka valitsee pakkoraossa vain pienimmän pahan tai halvimman välillä.

Kun teet osakkaana päätöksiä — ja kokouksen nuija kopahtaa, sinä olet samalla päättänyt myös sen, tehdäänkö kotisi linjasaneeraus hyvin vai vähemmän hyvin. Kokouksen päätökset vaikuttavat suoraan siihen, miten hyvin linjasaneeraus toteutetaan. Hyvin tehdyt päätökset varmistavat kodin arvon säilymisen ja parantavat asumismukavuutta. 

Oikeus ymmärtää linjasaneerauksen koko kuva 

Aivan liian usein osakkaana ja jopa hallituksen jäsenenä saat eteesi laskelman, josta et ehkä ymmärräkään kaikkea.

Usein kuulee myös väitettävän, että yhtään paremmilla pintamateriaaleilla ja kalusteilla hinta pomppaa valtavasti.

Siksi lähes jokaisesta taloyhtiöstä löytyy aina joku, joka pelkää yhteisten kustannusten nousevan vaikkei näin olekaan. Todellisuudessa et säästä halvoilla ratkaisuilla juuri mitään. Linjasaneerauksen näkyvin osa, kylpyhuoneen pinnat ja kalusteet ovat korkeintaan 10 % kokonaiskustannuksista — monesti vain muutaman tuhannen euron lisäinvestointi.

Silloinkin, kun valitaan yhteinen perusratkaisu, on tarjolla lähes aina myös muutosvalinta, jolla pääset ansaitsemaasi ratkaisuun.

Oikeus säilyttää kotisi arvo 

Kylpyhuoneesi on putkiremontin näkyvin osa ja vaikuttaa suoraan siihen, saatko jatkossa asunnollesi haluamasi myyntihinnan. Kurjilla kalusteilla ja halvimmilla materiaalivalinnoilla tehdystä et välttämättä saa koskaan edes omiasi takaisin, kun tuleva ostaja laskee mielessään jo uuden remontin hintaa.


Osakkaana sinulla on oikeus säilyttää ja kasvattaa asuntosi arvoa – ja se on koko taloyhtiön etu.

Oikeus valita kestävästi 

Kunnolla tehty linjasaneeraus on osa kestävää kehitystä. Sinulla on kodin omistajana ja taloyhtiön osakkaana oikeus valita tuotteet jotka kestävät ja jotka on valmistettu kestävästi.

Valintasi kantavat helposti kymmenien vuosien päähän – valitsetko tukea kotimaista työtä, valitsetko vettä säästävän huuhtelun ja hanat, valitsetko kestävämmät materiaalit? Sinulla on oikeus valita kestävästi.

Oikeus toimivaan kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone ei ole mikään komero. Linjasaneerauksen maksajana sinulla todellakin on oikeus saada kotiisi toimiva kylpyhuone. Sellainen, jossa et väistele kulmia, jossa polvet eivät kolahda mustelmille, jossa suihkuverho ei liimaudu selkääsi, ja jossa kaadot on tehty oikein. Loppupelissä toimivan ja toimimattoman kylpyhuoneen hintaero on pieni. Vaikket saisikaan pesualtaasta päivittäin uutta mustelmaa, toimimattomien ratkaisujen tuoma harmitus on vuosien riesa.

Valitse Linjakas – valitse kotimainen laatu 

Linjakas-konsepti tarjoaa kaikki tarvitsemasi ratkaisut kylpyhuoneesi linjasaneeraukseen. Valitse Temal ja Linjakas-konsepti varmistaaksesi, että saat parasta kotimaista laatua ja palvelua, joka tekee projektistasi onnistuneen. 

TUTUSTU LINJAKAS-SHOWROOMIIN KYLPYHUONEKESKUKSESSA HELSINGIN KAMPISSA

KUTSU MEIDÄT ESITTELEMÄÄN AIDOSTI KOTIMAISTA VAIHTOEHTOA TALOYHTIÖISI KOKOUKSEEN, TAI PYYDÄ LISÄTIETOJA!  
TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!