Luotettava linjasaneeraus? Valitse Linjakas – varma kotimainen valinta

Temal kehitti yhdessä Oraksen, REJ Designin ja Vieserin kanssa Linjakas-konseptin, joka tarjoaa täydelliset ratkaisut kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä WC-tiloihin. Tämä konsepti on suunniteltu erityisesti linjasaneerauksia ja korjausrakentamista varten, jotta urakoitsijat, isännöitsijät, taloyhtiöt ja taloyhtiöiden osakkaat voivat löytää parhaat tuotteet ja asiantuntijapalvelut – suoraan valmistajilta. 

TEMAL kylpyhuone, linjasaneeraus, korjausrakentaminen, skandinaavinen kylpyhuone

Taattua laatua, luotettavasti ja läheltä kaikkiin linjasaneerauksiin

Linjakas-konseptin kautta saatavilla olevat tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka ovat paitsi kauniita ja kestäviä, myös helppoja hoitaa ja huoltaa. Kaikki tuotteet täyttävät tiukat käyttövaatimukset ja takaavat pitkän käyttöiän. Kotimaisten valmistajien tuotetieto, tekninen tuki ja turva ovat käytössäsi koko linjasaneerausprojektin ajan, mikä varmistaa, että projekti sujuu ongelmitta alusta loppuun. 

”Linjasaneeraus voi tuntua monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta, mutta Temal ja Linjakas-konsepti ovat täällä auttamassa sinua. Suurimmassakaan remontissa ei ole pakkoratkaisuja – päätös on aina sinun käsissäsi taloyhtiön osakkaana.”

Parasta palvelua – myös muutostyöpalvelu 

Temalin Kylpyhuonekeskuksessa saat aina henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme asiantuntijapalvelua, tuotetietoa ja opastusta, suunnitteluapua ja tarvittaessa myös 3D-kuvat sekä muutostyöpalvelun. Näin varmistamme, että jokainen linjasaneeraus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

KLIKKAA JA LUE LISÄÄ TEMAL KYLPYHUONEKESKUKSESTA 

”Linjasaneerauksen näkyvin osa, kylpyhuoneen pinnat ja kalusteet ovat korkeintaan 10 % kokonaiskustannuksista — monesti vain muutaman tuhannen euron lisäinvestointi. Silloinkin, kun valitaan yhteinen perusratkaisu, on tarjolla lähes aina myös muutosvalinta, jolla pääset ansaitsemaasi ratkaisuun.”

Kattava suomalainen valmistajatason takuu 

Linjakas-konseptin kautta hankitut tuotteet tulevat aina kattavan valmistajatason takuun kanssa. Tämä takuu kattaa kaikki tuotteet ja varmistaa niiden toimivuuden ja kestävyyden pitkälle tulevaisuuteen. 

Turvallisuus ja toiminnallisuus – suunniteltu suomalaisiin kylpyhuoneisiin

Linjakas-konsepti tarjoaa toiminnallisia kylpyhuoneita, jotka täyttävät yksilölliset toiveet ja tarpeet sekä maksimoivat tilan käyttömahdollisuudet. Suomessa suunnitellut ja valmistetut tuotteet ovat turvallisia ja täyttävät kaikki kotimaiset laatuvaatimukset ja standardit. Toimiva kylpyhuone on avain arjen sujuvuuteen ja mukavuuteen. 

”Kylpyhuoneesi on putkiremontin näkyvin osa ja vaikuttaa suoraan siihen, saatko jatkossa asunnollesi haluamasi myyntihinnan. Kurjilla kalusteilla ja halvimmilla materiaalivalinnoilla tehdystä et välttämättä saa koskaan edes omiasi takaisin, kun tuleva ostaja laskee mielessään jo uuden remontin hintaa. Osakkaana sinulla on oikeus säilyttää ja kasvattaa asuntosi arvoa – ja se on koko taloyhtiön etu.”

Taloyhtiön asukas, tiedäthän oikeutesi? Lue lisää tästä

Linjasaneeraus ja toimitusvarmuus 

Linjakas-konseptin tuotteet toimitetaan joustavasti ja sovitusti oikeaan aikaan ja paikkaan. Tämä varmistaa, että linjasaneeraus etenee suunnitellusti ilman turhia viivästyksiä. 

”Linjasaneerauksen maksajana sinulla on oikeus saada kotiisi toimiva kylpyhuone. Sellainen, jossa et väistele kulmia, jossa polvet eivät kolahda mustelmille, jossa suihkuverho ei liimaudu selkääsi, ja jossa kaadot on tehty oikein. Loppupelissä toimivan ja toimimattoman kylpyhuoneen hintaero on pieni. Vaikket saisikaan pesualtaasta päivittäin uutta mustelmaa, toimimattomien ratkaisujen tuoma harmitus on vuosien riesa.”

Huollettavuus huippuluokkaa

Laadukkaat tuotteet ovat myös helposti huollettavia. Linjakas-konseptin kautta saat varmuuden siitä, että varaosat ovat aina saatavilla suoraan valmistajalta. Tämä tekee tuotteiden ylläpidosta helppoa ja vaivatonta. 

emaliallas, Temal, kylpyhuone

Linjakas-huone – näe linjasaneerauksen tuotteet livenä 

Temalin Kylpyhuonekeskuksessa Helsingin Kampissa voit tutustua kattavaan valikoimaan kylpyhuoneen tärkeimpiä tuotteita ja kokonaisuuksia livenä. Linjakas-huoneessa kaikki malliratkaisut ovat nähtävillä inspiroivina kokonaisuuksina, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut. 

TUTUSTU TEMAL KYLPYHUONEKESKUKSEEN

”Kunnolla tehty linjasaneeraus on osa kestävää kehitystä. Sinulla on kodin omistajana ja taloyhtiön osakkaana oikeus valita tuotteet jotka kestävät ja jotka on valmistettu kestävästi. Valintasi kantavat helposti kymmenien vuosien päähän – valitsetko tukea kotimaista työtä, valitsetko vettä säästävän huuhtelun ja hanat, valitsetko kestävämmät materiaalit? Sinulla on oikeus valita kestävästi.”

Ostovapaus – helpot kotimaiset kylpyhuoneet

Valitsemalla linjasaneeraukseen Linjakas-konseptin, et sitoudu mihinkään määrättyyn ostokanavaan tai tuotekokonaisuuteen. Voit tilata valitsemasi kotimaiset Linjakas-tuotteet haluamasi kanavan kautta, tinkimättä laadusta, joustavuudesta tai toimitusvarmuudesta. 

”Linjakas-konsepti tarjoaa kaikki tarvitsemasi ratkaisut kylpyhuoneesi linjasaneeraukseen. Valitse Temal ja Linjakas-konsepti varmistaaksesi, että saat parasta kotimaista laatua ja palvelua, joka tekee projektistasi onnistuneen.”
LATAA LINJAKAS-ESITE TÄSTÄ

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!