MODULAARINEN KYLPYHUONE

-sinä valitset!

Rakenna mittojesi ja mielesi mukainen kylpyhuone DESiGN-sarjan alakaapeista ja -laatikoista. Pientä ja kapeaa, suurta ja leveää tai molempia sujuvasti sekaisin. Valitse kalusteet, niiden väri ja materiaali, lisää allas ja taso. Sinä valitset, me valmistamme. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi-palvelustamme. www.sinunsuunnittelijasi.fi.

DESIGN-KALUSTEET

DESiGN= Design by you= Sinä suunnittelet

DESiGN-sarjamme on nimensä mukaisesti muotoilua parhaimmillaan ja sinä olet sarjan suunnittelija. Sinä päätät koon ja kalusteet sekä valitset altaan, tason ja värin. DESiGN on rohkeimmillaan täydellinen esteetikon valinta ja samalla muuntatutuva ja käytännöllinen tilankäytön ratkaisija. Kompakti kaappikokonaisuus vai koko seinän leveydeltä säilytystä, sinä valitset.

Tutustu

Täydelliset yhdessä

DESiGN-sarja on täydellinen alusta näyttäville malja-altaille. Kevyt ja ilmava kalusteryhmä syntyy yhdistämällä leveät yhden laatikon alakaapit rinnakkain. Suoraa kaappilinjaa voi jatkaa vaikka koko seinän mitalta tai rajata pesutoimet yhden kaapin ympärille. Viimeistele kaappilinja tyylikkäällä tasolla ja kruunaa kauniilla malja-altaalla.

DESiGN:a vierekkäin

Näyttävä ja kivasti säilytystilaa tarjoava kalusteryhmä syntyy kahden alakaapin yhdistelmällä. Voit valita niiden leveyden 30-90 cm väliltä- 5 cm välein. Tyylikäs HiMacs-komposiittitaso sopii moderniin kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen ja näyttävä Loop-allas viimeistelee ylellisen tunnelman.
Vetolaatikko sisältää liukumattoman antislip-maton, joka pitää tavarat paikoillaan. Laatikonjakajan voi tilata lisävarusteena.

laatikoiden lisävarusteet

DESiGN:a monessa tasossa

Eri kokoisia DESiGN-alakaappeja voi asentaa myös eri tasoihin. Yhdistä sommitelmaan peili, yläkaappi, peilikaappi tai vaikka kevyt lasihylly. Yksilaatikkoisen DESIGN-alakaapin korkeus on 30 cm, joka takaa sen toiminnallisuuden pienissäkin tiloissa. Hienostunut mattapintainen greige Velvet-väri korostaa komeasti kullanväristä Loop-allasta.

design kahdella laatikolla

DESiGN:a koko seinän leveydeltä

Mittavalikoimme on laaja ja kaikki valmistamamme tuotteet keskenään yhdistettävissä, joten voit räätälöidä kylpyhuonekokonaisuutesi erikokoisistaa kaapeista, peileistä tai peilikaapeista vaikka koko seinän mitalta. Kuvassa yhdistettynä DESIGN-alakaapit, Choice-peilikaappi sekä Modula-tasoallas.

Pieneen tilaan

Pienimmillään DESIGN-kaluste voi olla vain matala yksilaatikkoinen alakaappi, johon voit valita tason ja altaan. Kuvassa kaksi DESIGN-kalustetta rinnakkain, kalustevärinä Velvet musta.

design yhdellä laatikolla

Kaveriksi valopeili

Pyöreät muodot ja kaarevat linjat soopivat DESiGN-kalusteiden seuraan. Pyöreä Hohto-peili on mustakehyksinen valopeili, joka heijastaa tunnelmavaloa kehyksien takaa. Valopeilit ovat Temalin täydennystuotteita, jotka nimensä mukaisesti täydentävät omaa mallistoamme.

Tutustu

DESiGN – valitse värisi

Vakiovärien lisäksi DESiGN-kalusteet (sileät tai Country-ovet/etusarjat) saa tilauksesta myös kaikilla 1950:lla NCS-värikartan värillä. Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat.

DESiGN huvilatunnelmissa

Hurmaavaa huvilatunnelmaa syntyy urallisilla New Country -profiiliovilla. Huomaa eri syvyisten (48 cm ja 38 cm) alakaappien tuoma lisätila käytävälle.Vakiovetimien lisäksi valikoissamme on runsaasti erilaisia nuppi- lanka- ja kaarivetimiä tai rennon nahkavetimen, jonka voi kiinnittää pystyyn, vaakaan tai lenkille. Löydät Country-ovimallin tuotetietojen väri-valikoista.

Yhdessä mutta erikseen

DESiGN-sarjan kaappeja voi käyttää myös yksittäin asentamalla ne erikseen, irti toisistaan. Yhtenäinen tasomateriaali rauhoittaa sommitelman. Polaris-taso on ominaisuuksiltaan huippukestävä ja sen hienostunut mattapinta sopii moderniin kylpyhuoneeseen.

design ovilla

DESiGN Universal

DESiGN Universal on alakaappi, joka sisältää kaksi tilaavaa alalaatikkoa. DESiGN Universal on mitoitettu sopimaan myös eri valmistajien malja- ja uppoaltaiden sekä erilaisten tasomateriaalien kanssa. Tuotteen ylälaatikossa on lovi vesilukkoa varten

design universal

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 2

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01NC
New Country
Hintaryhmä 3

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

                                               

Etsi jälleenmyyjä