MODULAARINEN KYLPYHUONE

-DESiGN-alakaapit

DESiGN-sarjan alakaapeista ja -laatikoista voit rakentaa mittojesi ja mielesi mukainen kylpy- tai kodinhoitohuone. Pientä ja kapeaa, suurta ja leveää tai molempia sujuvasti sekaisin. Valitse kalusteet, kalusteväri ja materiaali, lisää allas ja taso. Sinä valitset, me valmistamme. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi-palvelustamme. www.sinunsuunnittelijasi.fi.

DESIGN-KALUSTEET

DESiGN-malliston alakaapit

DESiGN-sarjamme on nimensä mukaisesti muotoilua parhaimmillaan ja sinä olet sarjan suunnittelija. Sinä päätät koon ja kalusteet sekä valitset altaan, tason ja värin. DESiGN on rohkeimmillaan täydellinen esteetikon valinta ja samalla muuntatutuva ja käytännöllinen tilankäytön ratkaisija. Kompakti kaappikokonaisuus vai koko seinän leveydeltä säilytystä, sinä valitset.

DESIGN-kaluste ja malja-allas: Täydelliset yhdessä

DESiGN-sarja on täydellinen alusta näyttäville malja-altaille. Kevyt ja ilmava kalusteryhmä syntyy yhdistämällä leveät yhden laatikon alakaapit rinnakkain. Suoraa kaappilinjaa voi jatkaa vaikka koko seinän mitalta tai rajata pesutoimet yhden kaapin ympärille. Viimeistele kaappilinja tyylikkäällä tasolla ja kruunaa kauniilla malja-altaalla.

DESiGN-kalusteita vierekkäin

Näyttävä ja kivasti säilytystilaa tarjoava kalusteryhmä syntyy kahden alakaapin yhdistelmällä. Voit valita niiden leveyden 30-90 cm väliltä kolmessa korkeudessa mallista riippuen 30, 44 ja 59 cm.  Tason alle asennettava Onni- allas ja Tyylikäs HiMacs-komposiittitaso sopivat moderniin kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen.

DESiGN-kalusteita monessa tasossa

Eri kokoisia DESiGN-alakaappeja voi asentaa myös eri tasoihin. Yhdistä sommitelmaan peili, yläkaappi tai peilikaappi säilytystarpeiden ja tilan mukaan. Yksilaatikkoisen DESIGN-alakaapin korkeus on 30 cm, joka takaa sen toiminnallisuuden pienissäkin tiloissa. Hienostunut mattapintainen musta Velvet-väri on kuin yhtä jatkumoa mattamustalle Relax-altaalle.

DESiGN-kalusteet seinästä seinään

DESiGN-kalusteilla voit räätälöidä kylpyhuoneeseen uniikin kokonaisuuden erikokoisista kaapeista vaikka koko seinän mitalta.
Mittavalikoimme on laaja ja kaikki valmistamamme tuotteet keskenään yhdistettävissä, joten voit helposti yhdistää kalusteita, peilejä ja peilikaappeja. Kuvassa yhdistettynä DESIGN-alakaapit, Loop-allas ja Hohto-valopeili.

DESiGN-kalusteet pieneen tilaan

Pienimmillään DESIGN-kaluste voi olla vain matala yksilaatikkoinen alakaappi, johon voit valita tason ja altaan. Kuvassa kaksi DESIGN-kalustetta rinnakkain, kalustevärinä Velvet musta.

Laatikonjakaja

Korkean laatikollisen DESiGN-kalusteen säilytyslaatikon reunat ovat matalat, jotta sisältö on helposti saatavilla. Myös altaan vesilukon tilaa säästävä muotoilu vapauttaa säilytystilaa isommillekin purkeille ja tarvikkeille.
Säilytyslaatikoihin on saatavilla lisävarusteena liukumaton antislip-matto, joka pitää tavarat paikoillaan. Laatikonjakajan voi tilata lisävarusteena.

DESiGN-kaluste ja valopeili

Pyöreät muodot ja kaarevat linjat sopivat DESiGN-kalusteiden seuraan. Pyöreä Hohto-peili on mustakehyksinen valopeili, joka heijastaa tunnelmavaloa kehyksien takaa. Valopeilit ovat Temalin täydennystuotteita, jotka nimensä mukaisesti täydentävät omaa mallistoamme.

Temal Design-kaluste OOdi-allas

DESiGN – valitse värisi

Vakiovärien lisäksi DESiGN-kalusteet saa tilauksesta myös Pohjola-värikartan 15 eri värillä. Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat. Kuvassa Pohjola-väri Angora.

DESiGN-kaluste=alakaappi+taso+allas+vedin

DESiGN-kaluste toimitetaan koottuna. Se sisältää aina kalusterungon, valitut ovet ja etusarjat, täydellisen kiinnitysmekanismin, ovien saranat sekä laatikoiden liukukiskot. Sinä suunnittelet kokonaisuuden, valitse vapaasti taso, allas ja vetimet!

DESiGN Universal

DESiGN Universal on alakaappi, joka sisältää kaksi tilaavaa alalaatikkoa. DESiGN Universal on mitoitettu sopimaan myös eri valmistajien malja- ja uppoaltaiden sekä erilaisten tasomateriaalien kanssa. Tuotteen ylälaatikossa on lovi vesilukkoa varten

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

POHJOLA-TILAUSVÄRIT

TEMAL_POHJOLA_SAVY_2024_kallio

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.