Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tavoitteena toimiva, pieni kodinhoitohuone – näin onnistut

Pienen kodinhoitohuoneen suunnittelu voi tuntua haastavalta, mutta se ei tarkoita, etteikö tilasta saisi sekä toimivaa että tyylikästä. Kodinhoitohuone on kodin käytännöllinen sydän, jossa vaatteiden pesu, kuivaus ja muut arjen askareet hoituvat. Vaikka tilaa olisi rajoitetusti, järkevällä suunnittelulla ja oikeilla kalusteilla – kuten Temalin tarjoamilla ratkaisuilla – voit hyödyntää jokaista neliötä tehokkaasti.

Tehokas tilankäyttö on A ja O pienessä kodinhoitohuoneessa

Hyödynnä tila tehokkaasti: Kun suunnittelet pientä kodinhoitohuonetta, on tärkeää käyttää jokaista neliösenttimetriä hyväksi. Temalin kalusteet, kuten syvyydeltään kapeat kaapit, ovat loistavia tilansäästäjiä, jotka soveltuvat erinomaisesti ahtaisiin tiloihin. Näiden kalusteiden avulla voit säästää tilaa ilman, että käytännöllisyys kärsii.

Mukautettavuus tuo joustavuutta  

Jokaiselle toiminnolle oma paikka: Järjestelmällinen suunnittelu ja kalustevalinta ovat keskeisiä pienen kodinhoitohuoneen toimivuudessa. Temalin kalusteet mahdollistavat selkeät ja eriytetyt tilat eri toiminnoille, kuten likapyykille, puhtaalle pyykille ja pyykin viikkaamiselle.

Laaja mittavalikoima kaiken keskiössä: Temalin modulaariset kalusteet mahdollistavat säilytysratkaisujen räätälöinnin juuri oman tilasi mukaan. Voit suunnitella kalustekokonaisuuden, joka integroi pyykkikaapin, pesukoneen ja kuivausrummun ympärille suunnitellut säilytystilat. Tämä auttaa pitämään kodinhoitohuoneesi järjestyksessä ja tekee tilasta visuaalisesti miellyttävän.

Seinätilan hyödyntäminen pienessä tilassa

Hyödynnä seinätila: Pystysuunnan hyödyntäminen on yksi tehokkaimmista tavoista saada kaikki irti pienestä tilasta. Temalin seinälle asennettavat kaapit ja hyllyt tarjoavat runsaasti säilytystilaa ilman, että ne vievät lattiatilaa. Kosteudenkestävät materiaalit tekevät Temalin kalusteista ihanteellisia myös kylpyhuoneen yhteydessä oleviin kodinhoitohuoneisiin. Lue lisää kodinhoito-kylpyhuoneesta.

Kestävät materiaalit = pitkäikäisyys

Valitse kosteutta kestävät materiaalit: Koska monet kodinhoitohuoneet sijaitsevat kylpyhuoneen yhteydessä, on tärkeää valita materiaalit, jotka kestävät kosteutta. Temalin kalusteet on suunniteltu kestämään kylpyhuoneen olosuhteita, mikä takaa niiden pitkän iän ja hyvän ulkonäön vuosienkin käytön jälkeen.

M1-päästöluokitus – Puhtaan sisäilman tae

M1-päästöluokitus: Temalin valitsemat kalusteet noudattavat M1-päästöluokitusta, mikä tarkoittaa, että ne ovat testattu tuottamaan mahdollisimman vähän haitallisia päästöjä. M1-luokitellut kalusteet ovat ihanteellisia valintoja erityisesti allergiasta kärsiville ja lapsiperheille, tarjoten turvallisen ja terveellisen ympäristön jokaiseen kotiin.

Luo viihtyisä ja inspiroiva tunnelma kodinhoitohuoneeseen

Viehättävä sisustus luo miellyttävän tunnelman: Kodinhoitohuoneen ei kaikesta huolimatta tarvitse olla vain käytännöllinen tila; se voi myös olla viihtyisä ja inspiroiva. Harkitse esimerkiksi kauniin tapetin lisäämistä seinälle, joka luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Viihtyisyyttä voit lisätä myös asettamalla huoneeseen viherkasveja, kukkia tai hyvän tuoksun levittäjiä. Riittävä valaistus ei ainoastaan paranna tilan toiminnallisuutta vaan myös lisää sen esteettistä vetovoimaa.

Tee kodinhoitohuoneestasi rentoutumispaikka: Kun viikkaat pyykkejä tai järjestelet tavaroita, kuuntele musiikkia, äänikirjoja tai podcasteja. Tämä tekee rutiineista nautittavampia ja antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua samalla kun hoidat kodin askareita. Lue temalilaisten viisi villeintä tärppiä kodinhoitohuoneeseen: https://temal.fi/kodinhoidon-viisi-villeinta-tarppia-nain-teet-arjestasi-hauskempaa-ja-tehokkaampaa/

Luo tehokas järjestelmä: Selkeät säilytysratkaisut ja järjestys tekevät kodinhoitohuoneen käytöstä sujuvampaa. Varmista, että jokaisella esineellä ja toiminnolla on oma paikkansa, mikä helpottaa tilan ylläpitoa ja säilyttää sen siistinä.

Yhteiset säännöt selkeyttävät käyttöä: Kodinhoitohuoneen käytön sujuvoittamiseksi on hyvä sopia perheen kesken yhteiset pelisäännöt. Kun kaikki perheenjäsenet tietävät, miten tilaa käytetään ja ylläpidetään, vähennät sekasortoa ja lisäät tilan toimivuutta.

Lue Temalin suunnittelijan parhaat vinkit kodinhoitohuoneen suunnitteluun!

Kaipaatko vielä lisäinspiraatiota? Käy kurkkaamassa Temalin suunnittelija Senni Terävän parhaat vinkit kodinhoitohuoneen suunnitteluun: https://www.meillakotona.fi/artikkelit/kodinhoitohuoneen-suunnittelu

Tuumasta toimeen? 

Etkö malta odottaa? Kääri remonttihihat, ota ensimmäinen askel ja varaa aika kodinhoitohuoneen suunnittelulle!

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!