Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Kodinhoitohuoneen parhaat tärpit – iloisemman arjen puolesta!

Kodinhoitohuoneen parhaat tärpit eivät aina liity sisustukseen – tai ainakin tässä artikkelissa otamme askeleen ilon ja kepeyden puolelle. Kodinhoito kun voi joskus tuntua yhtä jännittävältä kuin sukkalaatikon järjestäminen – eli ei ollenkaan. Pyysimme temalilaisia kokoamaan viisi hauskaa vinkkiä, jotka tuovat piristystä arjen rutiineihin ja muuttavat kodinhoidon iloiseksi seikkailuksi!

1. Tanssi siivotessasi: Luo oma ”Kodinhoito-Hits” -soittolista

Aloita luomalla Spotifyhin oma soittolista, joka sisältää kaikki lempibiisisi, jotka saavat sinut liikkumaan. Kun musiikki soi taustalla, niin imurointi, pölyjen pyyhkiminen tai tiskivuoren voittaminen sujuvat kuin leikiten. Vinkki: Mikäli kotona ei ole muita, kokeile laulaa mukana tai jopa tanssia siivotessasi. Tämä nostaa mielialaa ja tekee kodinhoidosta nautinnollisempaa! 

2. Käytä minuuttipeliä ajanhallintaan

Tässä kodinhoitohuoneen parhaat tärpit ja vinkki kaksi: aseta ajastin ja haasta itsesi näkemään, kuinka paljon ehdit tehdä 10, 15 tai 30 minuutin aikana. Minuuttipeli muuttaa tylsät rutiinit jännittäviksi haasteiksi ja auttaa keskittymään tehtävään tehokkaammin. Tämä menetelmä voi tehdä myös suursiivouksesta hauskempaa ja siedettävämpää.

3. Satsaa säilytysratkaisuihin

Laadukkaat säilytysratkaisut ovat avain siistiin kotiin. Temalin kalusteet tarjoavat toiminnallisia ratkaisuja, jotka auttavat pitämään kodin järjestyksessä. Valitsemalla kodinhoitohuoneeseen #SopivastiSinun-mitoitetut kalusteet, säästyt kolhuilta ja mustelmilta – ja kodinhoidosta tulee sujuvampaa. Ja elämästä iloisempaa!

4. Ota koko perhe mukaan

Tee kodinhoidosta yhteistä aikaa perheen kanssa antamalla jokaiselle perheenjäsenelle omat pienet tehtävänsä. Kun lapset osallistuvat, he oppivat tärkeitä taitoja ja ymmärtävät kodinhoidohuoneen merkityksen. Lisäksi yhdessä tekeminen tekee askareista mielekkäämpiä ja vahvistaa perhesuhteita.

5. Käytä luovuutta

Kuka sanoi, että kodinhoidon täytyy noudattaa tiettyä kaavaa? Kokeile uusia järjestelytapoja, siirrä huonekaluja tai sovella fengshuita energian virtauksen parantamiseksi. Kun annat itsellesi luvan kokeilla uusia asioita, löydät ehkä tehokkaampia tai miellyttävämpiä tapoja pitää kotisi järjestyksessä.

Kodinhoitohuone voi olla myös tapa ilmaista itseään ja luoda kodista juuri sellainen kuin haluat. Temalin kalusteet tukevat sinua tässä tehtävässä tarjoten kestäviä, käytännöllisiä ja sinulle sopivia ratkaisuja. 

Tartu hetkeen ja ulkoista kodinhoito pihalle! Kesällä voi silittää ulkona tai vaikka pestä kahvikupin tai tiskirätin. Älä ota itseäsi niin vakavasti – pihalla puuhastelu tekee arjesta hauskempaa ja aurinko paistaa samalla!

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!