Varaa maksuton suunnitteluaika

Suunnittele kylpyhuone, keittiö tai kodinhoitohuone asiantuntijan kanssa- etänä tai myymälässämme.
Haluan tietää lisää


Varaa maksuton suunnitteluaika

Suunnittele kylpyhuone, keittiö tai kodinhoitohuone asiantuntijan kanssa- etänä tai myymälässämme.

Haluan tietää lisää


Suunnitteletko kylpyhuone-, keittiö- tai kodinhoitohuoneremonttia? Hyödynnä nyt maksuton suunnittelupalvelumme. Maksuttomia aikoja tarjolla vain rajoitettu määrä.

Meidän asiantuntijamme auttavat sinua kylpyhuoneen-, kodinhoitohuoneen-, keittiön-, ja säilytyskalusteiden valinnassa. Tila suunnitellaan aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan parhaat materiaalit, toiminnalliset ratkaisut ja sopivan kokoiset kalusteet kotiisi. Suunnittele keittiö tai kylpyhuone yhdessä Sinun suunnittelijasi kanssa etänä tai myymälässä.

Miten Sinun Suunnittelijasi toimii?

Varaa maksuton kylpyhuone- tai keittiösuunnittelu suunnittelijamme kanssa. Voit valita tapaamisen joko myymälään Helsingin Kamppiin tai etänä (Teams). Teams-tapaamiseen voit osallistua kätevästi millä tahansa päätelaitteella, riippumatta siitä, onko sinulla omaa Teams-tiliä.

Näin käytät palveluamme:

1. Valitse etä- tai myymälätapaaminen

2. Varaa sinulle sopiva päivä ja aika

3. Lisää yhteystietosi ja kerro tilasta, johon tarvitset apua.
Huom! Suunnittelijamme valmistautuvat mielellään tapaamiseen etukäteen, joten voit lisätä mukaan liitteenä mittapiirroksen, valokuvan tms (pdf, jpg). Voit lähettää ne sinunsuunnittelijasi@temal.fi

4. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen me otamme sinuun yhteyttä

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kylpyhuonetta tai keittiötä varaamalla suunnitteluaikasi jo tänään.

Varaa aika

Miksi apua kylpyhuone- ja keittiösuunnitteluun?

Ota askel unelmista toteutukseen ja varaa aika asiantuntijalle keittiö- tai kylpyhuonesuunnitteluun. Sinun suunnittelijasi auttaa sinua suunnittelemaan toiminnallisen ja tyylikkään kylpyhuoneen tai keittiön toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään kestävät, kauniit ja toiminnalliset kalusteet ja keskenään sopivat ratkaisut.

Suunnittelupalvelumme avulla säästät aikaa ja rahaa. Palvelun avulla teet oikeat ratkaisut kylpyhuoneen ja keittiön kalustevalinnoissa ja saat maksimoitua tilankäytön sopivan kokoisilla kalusteilla.

Varaa aika Sinun Suunnittelijasi kanssa

Vinkit keittiönsuunnitteluun

Hyvän suunnittelun ja ennakoinnin avulla voit helpottaa ja nopeuttaa keittiön remonttia. Keittiön suunnittelussa on paljon huomioitavaa, jotta tilaa saadaan oikean kokoiset sekä keskenään sopivat värit, materiaalit ja toiminnalliset ratkaisut.

Vinkit keittiönsuunnitteluun