Varaa maksuton suunnitteluaika

Suunnittele kylpyhuone tai kodinhoitohuone asiantuntijan kanssa- etänä tai myymälässämme.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Suunnittele kylpyhuone, keittiö tai kodinhoitohuone asiantuntijan kanssa- etänä tai myymälässämme.


Suunnitteletko kylpyhuone-, wc- tai kodinhoitohuoneremonttia? Hyödynnä nyt maksuton suunnittelupalvelumme. Maksuttomia aikoja tarjolla vain rajoitettu määrä.

Meidän asiantuntijamme auttavat sinua kylpyhuoneen-, kodinhoitohuoneen-, wc:n ja säilytyskalusteiden valinnassa. Tila suunnitellaan aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan parhaat materiaalit, toiminnalliset ratkaisut ja sopivan kokoiset kalusteet kotiisi. Suunnittele kylpyhuone tai kodinhoitohuone yhdessä Sinun suunnittelijasi kanssa etänä tai myymälässä.

Miten Sinun Suunnittelijasi toimii?

Varaa maksuton kylpyhuone- tai kodinhoitohuonesuunnittelu suunnittelijamme kanssa. Voit valita tapaamisen joko myymälään Helsingin Kamppiin tai etänä (Teams). Teams-tapaamiseen voit osallistua kätevästi millä tahansa päätelaitteella, riippumatta siitä, onko sinulla omaa Teams-tiliä.

Näin käytät palveluamme:

1. Valitse etä- tai myymälätapaaminen

2. Varaa sinulle sopiva päivä ja aika

3. Lisää yhteystietosi ja kerro tilasta, johon tarvitset apua.
Huom! Suunnittelijamme valmistautuvat mielellään tapaamiseen etukäteen, joten voit lisätä mukaan liitteenä mittapiirroksen, valokuvan tms (pdf, jpg). Voit lähettää ne sinunsuunnittelijasi@temal.fi

4. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen me otamme sinuun yhteyttä

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kylpyhuonetta tai kodinhoitohuonetta varaamalla suunnitteluaikasi jo tänään.

Temal kodinhoitokylpyhuone korkea kaappi Onni-allas

Miksi apua kylpyhuone- ja kodinhoitosuunnitteluun?

Ota askel unelmista toteutukseen ja varaa aika asiantuntijalle kylpyhuone- tai kodinhoitosuunnitteluun. Sinun suunnittelijasi auttaa sinua suunnittelemaan toiminnallisen ja tyylikkään kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään kestävät, kauniit ja toiminnalliset kalusteet ja keskenään sopivat ratkaisut.

Suunnittelupalvelumme avulla säästät aikaa ja rahaa. Palvelun avulla teet oikeat ratkaisut kalustevalinnoissa ja saat maksimoitua tilankäytön sopivan kokoisilla kalusteilla.