STELLA-ALLASKAAPPI

Kolme allaskokoa, 26 kokovaihtoehtoa!

Stella-altaan kantikas muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Sen pelkistetty ja symmetrinen muoto sopii moneen eri tyyliin antaen tilaa tunnelmalle. Kolme eri allaskokoa S, M ja L, jotka voi valita ovilla tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 26.

Muotoa ja kestävyyttä

 Stella-altaan kantikas muoto takaa täydellisen tason ja altaan liiton. Altaan muoto optimoi suurimman mahdollisen pesutilan joka koossa jättäen tasolle silti mukavasti laskutilaa. Emaloidun tasoaltaan runko on terästä ja pinta kestäväksi emaloitu, joten se säilyttää alkuperäisen muotonsa ja värinsä vuodesta toiseen. Se on myös helppohoitoinen ja kestää kodin tavallisten puhdistusaineiden ja kosmetiikan käytön.

siirry tuotteeseen

Kaksiovinen on klassikko

Stella-allaskaapin voi valita laatikoilla tai ovilla. Kaksiovinen allaskaluste on klassikko, joka toimii aina. Kaksiovisen Stellan saa leveyksissä 42,5-92,5 cm syvyyksillä 32-50 cm. Leveydestä riippuen kahvamaisen vetimen voi asentaa vaakaan tai pystyyn.

siirry tuotteeseen

Modernia vai maalaisromantiikkaa?

Kalusteiden ovilla ja laatikoiden etusarjoilla valitaan kylpyhuoneen tyyli. Vaaleat tammikuvioidut kalusteet tekevät kotoisan tunnelman ja hehkeän himmeäpintaiset Velvet-värit tuovat intiimiä ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Suoralinjaisten ovien lisäksi voit valita luonteikkaat Country-sarjan profiiliovet, jotka tuovat kevyttä kerroksellisuutta tunnelmalliseen kylpyhuoneeseen.

Valitse värisi

Vakiovärien lisäksi allaskaapin, peilin sekä peilikaapin ja säilytyskaapit (sileät tai Country-ovet/etusarjat) saa tilauksesta myös kaikilla 1950:lla NCS-värikartan värillä. Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat.

varaa maksuton suunnitteluaika

Viimeistele vetimillä

Yksi iso ja leveä vai monta pientä ja pyöreää? Käteen sopiva malli ja katsetta miellyttävä muoto ovat vetimen valintaperusteet. Vetimen värillä ja muodolla voi korostaa kylpyhuoneen sisustustyyliä tai kalusteiden muotoa sekä viimeistellä tunnelmaa. Stella-sarjan vakiovetimien lisäsi valikoimissamme on klassisia nuppivetimiä, leveitä ja näyttäviä sekä kapeita ja huomaamattomia lankavetimiä erivärisinä metallipinnoista mustaan ja valkoiseen.

STELLA-ALLASKALUSTE

ALLASKARTTA: Kolme kokoa, 26 vaihtoehtoa. 

S-koko

Syvyys 35 cm
Leveydet 42,5-67,5 cm

siirry tuotteeseen

M-koko

Syvyydet 40,45 ja 50 cm
Leveydet 57,5-102,5 cm

siirry tuotteeseen

L-koko

Syvyydet 45 ja 50 cm
Leveydet 92,5-122,5 cm

siirry tuotteeseen

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
New Country
Hintaryhmä 3

TUOTEKUVAUS

Stella-allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas.
Kalusteiden altaissa on tyylikäs kromattu PopUp-pohjaventtiili sekä täydellinen vesilukkovarustus.
Vetolaatikoissa on liukumaton antislip-matto.
Tilaa säästävä vesilukko vapauttaa ylälaatikon säilytykseen.
Pehmeästi sulkeutuvat ovet lisäävät käyttömukavuutta.
Altaat toimitetaan aina Lungo-vetimillä ellei tosin mainita.
Emaloitu tasoallas on kestävä sekä hygieeninen ja se säilyttää hyvin pintakiiltonsa.
Kalusteet toimitetaan rungot koottuina.
Kalusteiden takuuaika on 10 vuotta.

Etsi jälleenmyyjä

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.