Tasot

Kylpy- tai kodinhoitohuoneen tasolta vaaditaan näköä, tuntua ja arjen kestävyyttä. Se on näkyvä ja kooltaan iso osa tilaa, joten sen materiaalilla, ominaisuuksilla ja värillä on väliä. Valikoimissamme on huippukestävät HiMacs®-kivikomposiittitasot, hienostuneen mattapintaiset Polaris-tasot sekä näyttävät ja kohtuuhintaiset laminaattitasot.

Mattapintainen Polaris-taso

Polaris on hienostunut yhdistelmä ylellistä ulonäköä ja huippukestävää pintaa. Sen pinta on mattapintainen ja sileän samettinen koskettaa. Pinnan ominaisuudet ovat tavanomaisesta poikkeavia: se kestää naarmuja ja kuumuutta sekä hylkii sormenjälkiä. Polaris-tason paksuus on 17 mm ja se täyttää M1-päästöluokan vaatimukset. Värit valkoinen, sahara, grafiitti, musta sekä uutuudet vaaleanharmaa ja greige.

Huippukestävä HiMacs® -taso

HiMacs® on akryylipohjainen kivikomposiitti, joka sopii sirojen linjojen ystävälle niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. HiMacs® on helppohoitoinen, kestävä ja hygieeninen materiaali, jonka saumaton, vahva pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Tason paksuus on 12 mm. Värit valkoinen, harmaa ja andromeda.

Laadukkaat korkeapainelaminaatit

Ympärilistoitettu laadukas laminaattitaso kestää hyvin iskuja, kulutusta ja yleistä hankauskulumista. Pinta on vesitiivis ja pysyy laadukkaana myös vaativissa kohteissa. Tason paksuus on 30 mm. Värit valkoinen, harmaa, vaalea tammi, ruskea puu, betoni ja musta.

Huipputasoa

Siroja linjoja

Vaaleaa ja käytännöllistä. Skandinaavisen designin ja luonnosävyjen ystävälle sopii HiMacs® -kivikomposiitti.  Se on helppohoitoinen, kestävä ja hygieeninen materiaali, jonka saumaton pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Ympärinauhoitetun HiMacs®-tason paksuus on 12 mm.  Värikylläisyyden sekä hyvän UV- ja säänkestävyyden ansiosta HI-MACS sopii kylpyhuoneen lisäksi myös keittiöön sekä ulkokäyttöön. HIMacs®-värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaa ja andromeda.

Polarista pintaan

Polaris on huippukestävä ja hienostunut tasomateriaali. Se on tyylikäs materiaali, joka on helppo pitää puhtaana. Sen pinnassa on likaa hylkivä suojakalvo, joka suojaa sitä iskuilta, naarmuilta ja sormenjäljiltä. Polaris-tason paksuus on 17 mm. Väreinä valkoinen, sahara, grafiitti, musta sekä uutuudet vaaleanharmaa ja greige.

Melkein kuin puuta

Laminaattitaso sopii hyvin arkikäyttöön ja se on tasovaihtoehdoistamme edullisin. Valikoimastamme löytyy erilaisia värejä sekä puukuvioituja sekä kivimäisiä sekä betonimaisia pintoja. Laminaatti on helppohoitoinen, sen huoltotarve on kovan ja sileän pinnan ansiosta hyvin vähäinen. Laminaattitasomme ovat 30 mm paksuja, suorareunaisia ja tason värillä päätynauhoitettuja. Toimitamme ne ilman allasaukkoa.

TASOT
Polaris-tasot

Valkoinen

Greige

Vaaleanharmaa

Sahara

Grafiitti

Musta

TASOT
HiMacs® -tasot

Valkoinen

Harmaa

Andromeda

TASOT
Korkeapainelaminaatit

Valkoinen

Vaalea tammi

Ruskea puu

Betoni

Musta

Etsi jälleenmyyjä