Tasot

Kylpy- tai kodinhoitohuoneen tasolta vaaditaan näköä, tuntua ja arjen kestävyyttä. Se on näkyvä ja kooltaan iso osa tilaa, joten sen materiaalilla, ominaisuuksilla ja värillä on väliä. Valikoimissamme on huippukestävät HiMacs®-kivikomposiittitasot, hienostuneen mattapintaiset Polaris-tasot sekä näyttävät ja kohtuuhintaiset laminaattitasot.

Mattapintainen Polaris-taso

Polaris on hienostunut yhdistelmä ylellistä ulkonäköä ja huippukestävää pintaa. Sen mattapinta on sileän samettinen koskettaa. Pinnan ominaisuudet ovat tavanomaisesta poikkeavia: se kestää naarmuja ja kuumuutta sekä hylkii sormenjälkiä. Polaris-tason paksuus on 17 mm ja se täyttää M1-päästöluokan vaatimukset. Värit valkoinen, sahara, grafiitti, musta, vaaleanharmaa ja greige.

Huippukestävä HIMacs® -taso

HIMacs® on akryylipohjainen kivikomposiitti, joka sopii sirojen linjojen ystävälle niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. HIMacs® on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jonka saumaton, vahva pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Tason paksuus on 12 mm. Värit valkoinen, musta Black Pearl ja Andromeda.

Laadukkaat korkeapainelaminaatit

Ympärilistoitettu laadukas laminaattitaso kestää hyvin iskuja, kulutusta ja yleistä hankauskulumista. Pinta on vesitiivis ja pysyy laadukkaana myös vaativissa kohteissa. Tason paksuus on 30 mm. Värit valkoinen, harmaa, vaalea tammi, jalava, betoni, musta sekä vaalea ja harmaa puu.

Huipputasoa

Siroja linjoja

Vaaleaa ja käytännöllistä. Skandinaavisen muotoilun ystävälle sopii HiMacs® -kivikomposiittitaso. Se on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jonka saumaton pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Ympärinauhoitetun HiMacs®-tason paksuus on 12 mm. Värikylläisyyden sekä hyvän UV- ja säänkestävyyden ansiosta HI-MACS sopii kylpyhuoneen lisäksi myös keittiöön sekä ulkokäyttöön. HiMacs®-värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta Black Pearl ja Andromeda.

 

Elegantti  Black Pearl

Tumma ja tyylikäs HiMacs® -tasojen uutusväri sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Erityisen näyttävä se on yhdessä värikkäiden erillisten altaiden seuraan. Sen hiutalemainen hohde tuo kauniisti eloa kylpyhuoneeseen.

Polarista pintaan

Polaris on huippukestävä ja hienostunut tasomateriaali. Se on tyylikäs materiaali, joka on helppo pitää puhtaana. Sen pinnassa on likaa hylkivä suojakalvo, joka suojaa sitä iskuilta, naarmuilta ja sormenjäljiltä. Polaris-tason paksuus on 17 mm. Väreinä valkoinen, sahara, grafiitti, musta, vaaleanharmaa ja greige.

Melkein kuin puuta

Laminaattitaso sopii hyvin arkikäyttöön ja se on tasovaihtoehdoistamme edullisin. Valikoimastamme löytyy erilaisia värejä sekä puukuvioituja sekä kivimäisiä sekä betonimaisia pintoja. Laminaatti on helppohoitoinen, sen huoltotarve on kovan ja sileän pinnan ansiosta hyvin vähäinen. Temalin laminaattitasot ovat 30 mm paksuja, suorareunaisia ja tason värillä päätynauhoitettuja ja ne toimitetaan ilman allasaukkoa.

TASOT
Polaris-tasot

Valkoinen

Greige

Vaaleanharmaa

Sahara

Grafiitti

Musta

TASOT
HiMacs® -tasot

Valkoinen

Musta Black Pearl

Andromeda

TASOT
Korkeapainelaminaatit

Vaalea puu

Valkoinen

Vaalea tammi

Jalava

Harmaa puu

Betoni

Etsi jälleenmyyjä

Musta