Tasot

Kylpy- tai kodinhoitohuoneen tasolta vaaditaan näköä, tuntua ja arjen kestävyyttä. Se on näkyvä ja kooltaan iso osa tilaa, joten sen materiaalilla, ominaisuuksilla ja värillä on väliä. Valikoimissamme on huippukestävät HiMacs®-kivikomposiittitasot, hienostuneen mattapintaiset Polaris-tasot sekä näyttävät ja kohtuuhintaiset laminaattitasot. Tutustu ja valitse tasosi!
(Tasot eivät toistaiseksi kuulu verkkokauppavalikoimaamme)

Mattapintainen Polaris-taso

Polaris on hienostunut yhdistelmä ylellistä ulkonäköä ja huippukestävää pintaa. Sen mattapinta on sileän samettinen koskettaa. Pinnan ominaisuudet ovat tavanomaisesta poikkeavia: se kestää naarmuja ja kuumuutta sekä hylkii sormenjälkiä. Polaris-tason paksuus on 17 mm ja se täyttää M1-päästöluokan vaatimukset. Värit valkoinen, greige, vaaleanruskea, ruskea, grafiitti ja musta.

Huippukestävä HIMacs® -taso

HIMacs® on akryylipohjainen kivikomposiitti, joka sopii sirojen linjojen ystävälle niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. HIMacs® on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jonka saumaton, vahva pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Tason paksuus on 12 mm. Värit valkoinen Alpine White, Andromeda, Pavia, Aurora Bisque, Aurora Umber ja Sanremo.

Laadukkaat korkeapainelaminaatit

Ympärilistoitettu laadukas laminaattitaso kestää hyvin iskuja, kulutusta ja yleistä hankauskulumista. Pinta on vesitiivis ja pysyy laadukkaana myös vaativissa kohteissa. Tason paksuus on 30 mm. Värit valkoinen, vaalea puu, vaalea tammi, jalava, betoni ja musta kivi.

Huipputasoa

Melkein kuin puuta

Laminaattitaso sopii hyvin arkikäyttöön ja se on tasovaihtoehdoistamme edullisin. Valikoimastamme löytyy erilaisia värejä sekä puukuvioituja sekä kivimäisiä sekä betonimaisia pintoja. Laadukas laminaatti on helppohoitoinen, sen huoltotarve on kovan ja sileän pinnan ansiosta vähäinen. Temalin laminaattitasot ovat 30 mm paksuja, suorareunaisia ja tason värillä päätynauhoitettuja ja ne toimitetaan ilman allasaukkoa.

Siroja linjoja

Vaaleaa ja käytännöllistä. Skandinaavisen muotoilun ystävälle sopii HiMacs® -kivikomposiittitaso. Tasoa on helppo työstää tavallisilla työkaluilla ja se kestää kovempaakin kulutusta. Ympärinauhoitetun HiMacs®-tason paksuus on 12 mm. Värikylläisyyden sekä hyvän UV- ja säänkestävyyden ansiosta HI-MACS sopii kylpy- ja kodinhoitohuoneen lisäksi myös keittiöön sekä ulkokäyttöön.

HiMacs®-tason uutuusväri Sanremo

Tumma ja tyylikäs HiMacs® -tasojen uutusväri Sanremo sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Erityisen näyttävä se on mattamustan altaan seurassa, jossa sen tyylikkään tumma pinta tuo kauniisti eloa kylpyhuoneeseen.

Polarista pintaan

Polaris on huippukestävä ja hienostunut tasomateriaali. Se on tyylikäs materiaali, joka on helppo pitää puhtaana. Sen pinnassa on likaa hylkivä suojakalvo, joka suojaa sitä iskuilta, naarmuilta ja sormenjäljiltä. Polaris-tason paksuus on 17 mm. Värit valkoinen, greige, vaaleanruskea, ruskea, grafiitti ja musta.

TASOT
Polaris-tasot

Valkoinen 2904

Temal-Velvet-greige-2910

Greige 2910

Vaaleanruskea 2906

Ruskea 2905

Grafiitti 2909

Musta 2902

TASOT
HiMacs® -tasot

Alpine White S028

Andromeda T017

Pavia M603

Aurora Bisquit M612

Aurora Umber M614

Sanremo M605

TASOT
Korkeapainelaminaatit

Valkoinen 410

Vaalea puu 1949

Vaalea tammi 650

Jalava 1391

Betoni 1460

Musta kivi 1455