Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Pieni kylpyhuone? 10 vinkkiä sen kalustamiseen

Temal pieni kylpyhuone, valkoinen, marmori, allaskaluste, emaliallas

Pieni kylpyhuone ja sen kalustaminen voi olla haaste, mutta oikeilla suunnitteluratkaisuilla ja kalusteilla voit tehdä tilasta sekä toimivan että tyylikkään. Tässä artikkelissa jaamme kymmenen vinkkiä, kuinka voit maksimoida pienen kylpyhuoneen tilan käytön. Tutustu näihin vinkkeihin ja muuta pieni kylpyhuone unelmiesi tilaksi!

1. Pienet syvyydet suomalaisiin kylpyhuoneisiin

Suomessa kylpyhuoneet ovat usein ahtaita, minkä vuoksi Temal on kehittänyt kalusteita, joissa on pienet syvyydet. Nämä kalusteet soveltuvat erinomaisesti kapeisiin tiloihin, mahdollistaen joustavan sisustamisen ilman, että liikkumatila kärsii.

2. M1-luokitellut kalusteet allergikoille ja lapsiperheille

Temalin seinäkiinnitteiset kalusteet ovat ideaalivalinta pieniin kylpyhuoneisiin, ja M1-luokitus tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon erityisesti allergiasta kärsiville ja lapsiperheille. M1-luokitus varmistaa, että kalusteet vapauttavat mahdollisimman vähän haitallisia yhdisteitä, tarjoten terveellisemmän ja turvallisemman ympäristön kodillesi.

3. Valitse kauniit ja kestävät emalialtaat

Kun tila on rajallinen, jokaisen elementin tulee olla sekä kaunis että käytännöllinen. Temalin upeat emalialtaat ovat täydellinen valinta pieneen kylpyhuoneeseen. Niiden siro muotoilu ei vie paljon tilaa, mutta tuo silti huoneeseen tyyliä ja kestävyyttä. Lisäksi nämä altaat ovat kiertotalouden helmiä: ne ovat täysin kierrätettävissä elinkaarensa lopussa, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan.

4. Käytä peilejä laajentamaan tilaa

Suuret peilit eivät ainoastaan ole käytännöllisiä, vaan ne myös heijastavat valoa ja saavat pienen tilan tuntumaan suuremmalta. Temalilta löydät eri kokoisia ja tyylisiä peilikaappeja, jotka sopivat täydellisesti pieniin kylpyhuoneisiin.

5. Valitse monikäyttöiset kalusteet

Investoi kalusteisiin, jotka tarjoavat useita toimintoja yhdessä tuotteessa. Esimerkiksi allaskaappi, jossa on integroitu pyykkikori, säästää tilaa ja pitää kylpyhuoneen siistimpänä. Temalilta löydät monikäyttöisiä ratkaisuja, jotka on suunniteltu pienten tilojen tarpeisiin.

6. Säilytä tavaroita korkeuksissa

Hyödynnä kylpyhuoneen korkeus säilytystilan maksimoimiseksi. Ripusta hyllyjä ja seinäkaappeja myös tavallista korkeammalle. Temalin säilytysratkaisut auttavat järjestämään tarvikkeet kätevästi ja tehokkaasti.

7. Pienet ja kevyet kalusteet

Valitse kylpyhuoneeseesi kevytrakenteisia ja visuaalisesti keveitä kalusteita, jotka eivät vie paljon tilaa. Temalin mallisto tarjoaa minimalistisia ja tyylikkäitä kalusteita, jotka sopivat pieniin tiloihin.

8. Käytä vaaleita värejä

Vaaleat värit saavat tilan tuntumaan avarammalta ja valoisammalta. Temalin kalusteet ovat saatavilla useissa vaaleissa sävyissä, jotka auttavat luomaan avaran ja raikkaan ilmeen kylpyhuoneeseesi.

9. Järjestä tehokkaasti

Käytä järjestelyratkaisuja, kuten laatikoita ja koreja, jotka auttavat pitämään pienetkin tilat järjestyksessä. Temalin tuotteet tarjoavat fiksuja säilytysratkaisuja, jotka auttavat pitämään kylpyhuoneen siistinä ja organisoituna.

10. Hyödynnä asiantuntija-apua

Älä epäröi kysyä neuvoa asiantuntijoilta. Temalin suunnittelupalvelu auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun kylpyhuoneeseesi, olipa tila kuinka pieni tahansa.
Muista, että pienikin kylpyhuone voi olla sekä toimiva että tyylikäs. Temalin avulla voit suunnitella ja toteuttaa kylpyhuoneremontin, joka tekee pienestä tilasta suuren elämyksen.

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!