Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija

Me tunnemme suomalaiset kylpyhuoneet: ne ovat usein ahtaita, kosteudenhallinnaltaan haasteellisia ja vaativat toiminnallisuutta. Olemme suomalaisia, aivan kuten sinäkin – sisukkaita, yksilöllisiä ja luontoa rakastavia. Uskomme, että parhaat asiat siirtyvät sukupolvelta toiselle, ja tiedämme, että mökki on paikka, jossa mieli kirkastuu ja sauna on sielun keidas.

Olemme Temal – suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija. Voit luottaa siihen, että olemme #SopivastiSinun, tänään ja huomenna.

TEMAL AUTTAA – kotimaiset kylpyhuonekalusteet PRO BONO

Suomalaisena kalustevalmistajana haluamme tuoda toivoa ja tukea sinne, missä sitä eniten tarvitaan. TEMAL AUTTAA -kampanjan kautta lahjoitamme kylpyhuonekalusteita kuukausittain heikoimmassa asemassa olevalle henkilölle tai perheelle. Auta meitä auttamaan – yksi kylpyhuone kerrallaan.

Suomen sopivimmat
kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet

Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen asiantuntijana Temal tuntee suomalaisten kotien tarpeet ja haasteet. Olemme kehittäneet kylpyhuone- ja kodinhoitohuonekalustemallistomme varta vasten Suomeen sopiviksi, jotta jokainen tuote vastaa paitsi toiminnallisuuden myös estetiikan vaatimuksiin. Suunnittelumme lähtökohtana on aina ”Suomi edellä” -periaate. Käytännöllisyyden, kestävyyden ja tyylikkyyden yhdistelmä takaa, että valintasi Temalin tuotteista on aina varma ja pitkäikäinen ratkaisu. #SopivastiSinun

Innostuitko? Varaa ilmainen suunnitteluaika tai tule tutustumaan vaihtoehtoihin myymälässämme!

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, mattamusta allaskaappi, Aatos, emaliallas, marmorinen kylpyhuone

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Kylppärit, jotka kuiskaavat:
"Tämä olen minä"

Kun ajattelemme kylpyhuonetta, ajattelemme paikkaa, joka heijastaa meitä itseämme: tiloja, jotka mukautuvat elämäämme, eivät pakota meitä mukautumaan niihin. Tämä ajatus on Temalin toiminnan sydän – luoda tuotteita, jotka ovat #SopivastiSinun

Kodinhoitohuone
– arjen toiminnan sydän

Kodinhoitohuone on arjen toiminnan keskus – se on paikka, missä pestään, silitetään vaatteet ja pidetään kodin pyörät pyörimässä. Me Temalilla uskomme, että jokainen tila, olipa se pieni tai suuri, ansaitsee olla yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse. 

Olipa unelmasi sitten kompakti yhdistelmä kylpyhuonetta ja kodinhoitohuonetta tai avarampi erillinen kodinhoitohuone, meiltä löydät ratkaisut, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi. 

Temalin kodinhoitohuoneet ovat aina #SopivastiSinun. 

Temal kodinhoitohuone, kodinhoitohuoneen kalusteet, iso kodinhoitohuone, eteisratkaisu, tumma puu

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Inspiroidu >

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele >

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Temal ja vastuullisuus >

Kurkista, miten vastuullisuus muuttuu teoiksi Temalilla! Viherpeukalot ylös – teemme hyvää yhdessä.

Emali – kiertotalouden helmi

Tutustu emalialtaisiimme – ne eivät ole vain kauniita, vaan myös kestäviä, taloudellisia ja ekologisia. Pitkä käyttöikä tekee niistä fiksun sijoituksen, ja kun aika koittaa, ne ovat 100 % kierrätettävissä.

Valmistettu Suomessa

Temalilla teemme tilaa suomalaisuudelle – ilman turhaa hössötystä. Temal on valintasi, kun etsit sitä täydellistä yhdistelmää – tyylikkyyttä, joka toimii ja kestää. Tutustu, miten me tuomme suomalaista osaamista jokaiseen kylpyhuoneeseen, yksi kaluste kerrallaan.