FinnBuildin kolme parasta tärppiä!

Tässä FinnBuild-messujen kolme parasta kylppäritärppiä!

Suomen johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja Temal esittelee FinnBuild 2024 -messuilla kolme uutta tuotetta, jotka vahvistavat yrityksen asemaa innovatiivisten ja kestävien kylpyhuoneratkaisujen tarjoajana. Uutuudet ovat ASTRA, budjettiystävällinen allaskaluste; ILONA, joka yhdistää kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen toiminnot yhdeksi tilaksi; sekä TEMAL x KALDEWEI Luxstainable® Bathroom -mallisto, joka yhdistää kestävän kehityksen ja rehellisen luksuksen. 

ASTRA – kustannustehokas tähti 

Temalin kylpyhuonetaivaalle on noussut uusi tähti: Astra. Tämä budjettiystävällinen allaskaluste täydentää ekologista Stella-mallistoa, joka tunnetaan laajasta mittavalikoimasta ja kierrätettävästä emalialtaastaan. Astrassa on posliiniallas ja sitä on saatavana kolmessa leveydessä – 50 cm, 60 cm ja 80 cm – sekä Suomen sopivimmassa 40 cm syvyydessä. Astra on täydellinen valinta suomalaisiin kylpyhuoneisiin, joissa tila ja toiminnallisuus ovat avainasemassa. Mitoitukseltaan laaja Stella ja kustannustehokas Astra yhdessä muodostavat täydellisen parin erilaisiin tarpeisiin – laadusta tinkimättä. Astraa on myös saatavana heti toimitukseen. 

ILONA – kylpyhuone ja kodinhoito yhdessä arjen ilona 


ILONA tuo markkinoille innovatiivisen ratkaisun, jossa kylpyhuone ja kodinhoitohuone yhdistetään yhdeksi tilaksi. Tämä uutuus tehostaa tilankäyttöä ja parantaa arjen sujuvuutta, erityisesti kohteissa, joissa tila on rajallinen, kuten linjasaneerauksissa ja uudisrakennuksissa. ILONAn 100 % kierrätettävät emalialtaat tuovat kestävän kehityksen ja ekologisuuden osaksi modernia kotia, ja laajan mittavalikoiman ansiosta se on helposti mukautettavissa erilaisiin projekteihin. 

TEMAL x KALDEWEI Luxstainable® Bathroom – rehellinen luksus ja kestävä kehitys 


Temal x Kaldewei Luxstainable® Bathroom -mallisto yhdistää luksuksen ja kestävän kehityksen täysin uudella tavalla. Mallisto koostuu teräsemalisista kylpyammeista, suihkualtaista ja pesualtaista, jotka ovat paitsi kauniita myös ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Tämä yhteistyö tuo Kaldewein Luxstainable®-filosofian suomalaisiin kylpyhuoneisiin, yhdistäen korkealaatuisen designin ja vastuulliset ratkaisut. LuxstainableⓇ-mallisto on täydellinen valinta projekteihin, joissa halutaan yhdistää moderni luksus ja kestävä kehitys. 

Lue lisää https://temal.fi/luxstainable/

Tule ja tutustu uutuuksiin FinnBuild 2024 -messuilla! 


Tervetuloa FinnBuild-messuille 8.–10.10.2024 ja Temalin osastolle 7e121. Messuilla pääset näkemään nämä kolme uutta innovaatiota livenä – kustannustehokas ASTRA, tilankäyttöä optimoiva ILONA ja kestävän kehityksen mukainen TEMAL x KALDEWEI Luxstainable® Bathroom -mallisto. 

Lisätiedot: 

Julia Stoltzenberg, COO 
julia.stoltzenberg@temal.fi
puh. 040 582 3694 

TEMAL – suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija 


Temal on Suomen johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja ja perinteikäs perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän. Tunnemme suomalaiset kylpyhuoneet perinpohjaisesti ja tarjoamme ratkaisuja, jotka sopivat tilankäytöltään, toiminnallisuudeltaan ja muotoilultaan pohjoismaisiin koteihin. 

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!