FinnBuildin yllättäjä on TEMAL ILONA – kylpyhuoneen ja kodinhoidon yhdistäjä

Temal mullistaa suomalaiset kylpyhuoneet FinnBuild 2024 -messuilla lanseeraamalla ILONAn, innovatiivisen kalustesarjan, joka yhdistää kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen saumattomaksi, tilaa säästäväksi kokonaisuudeksi. ILONA on suunniteltu erityisesti suomalaisiin koteihin, joissa tila on kortilla, mutta toiminnallisuudesta ja kauneudesta ei haluta tinkiä. Nyt kodinhoito ja kylpyhuone voivat jakaa saman tilan sujuvasti ja tyylikkäästi. 

Tilaa ja toimivuutta arkeen – ILONA optimoi suomalaisen kodin tilat 

ILONA yhdistää kodinhoidon ja kylpyhuoneen toiminnot yhdeksi selkeäksi ja käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Erityisesti tilarajoitteisissa suomalaisissa kodeissa tämä ratkaisu tarjoaa uusia mahdollisuuksia tilankäyttöön, tuoden mukanaan arjen luksusta. 

Ekologinen ja kestävä emaliallas tekee ILONAsta vastuullisen valinnan 

ILONA-kalustesarjan sydän on 100 % kierrätettävä emaliallas, joka on muoviton ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Kestävä materiaali ei ainoastaan kaunista kylpyhuonetta, vaan myös varmistaa, että ratkaisu palvelee pitkään ja hygieenisesti. 

Helppo asennus, täydellinen mukautuvuus 

ILONA tarjoaa markkinoiden laajimman mittavalikoiman, mikä tekee siitä helposti integroitavan erilaisiin koteihin ja projekteihin. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni tila on, ILONA muuntuu ja mukautuu tilan tarpeisiin. 

Parhaat tärpit FinnBuild 2024 -messuilla! 

Tervetuloa tutustumaan ILONAN lisäksi Temalin kahteen muuhun uutuuteen: kustannustehokkaaseen Astra-kalustesarjaan sekä kestävän kehityksen TEMAL x KALDEWEI LuxstainableⓇ Bathroom -mallistoon. LUE LISÄÄ https://temal.fi/luxstainable/

FinnBuild 8.–10.10.2024 | Osasto 7e121 

Lisätietoja: 

Julia Stoltzenberg, COO 
julia.stoltzenberg@temal.fi 
puh. 040 582 3694 

TEMAL – Suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntija   

Temal on Suomen johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja ja perinteikäs perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse. Olemme suomalaisen kylpyhuoneen asiantuntijoita, ja tuotteemme on suunniteltu optimoimaan tilankäyttö ja toiminnallisuus pohjoismaisiin koteihin. FinnBuild-messuilla esittelemme kolme uutuuttamme: kustannustehokkaan Astra-kalusteen, innovatiivisen ILONA-konseptin sekä TEMAL x KALDEWEI LuxstainableⓇ Bathroom -malliston, joka tuo ekologisen luksuksen suomalaisten kylpyhuoneisiin. 

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!