Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Emaliallas on yhdistelmä estetiikkaa, ekonomiaa ja ekologiaa

Emaliallas ja kylpyhuone kuuluvat yhteen. Emalialtaat ovat enemmän kuin vain kauniita; ne ovat kestäviä, taloudellisia ja kauniita. Pitkä käyttöikä tekee niistä viisaan sijoituksen, ja loppuelinkaarensa saavuttaneina ne voidaan kierrättää kokonaan.

Vastuullinen emali, suomalaisen kylpyhuonesuunnittelun perintö

Pohjoismaiden ainoana emalitehtaana olemme vuosikymmenten ajan toimineet teräsemaloinnin ja sen etujen vahvana puolestapuhujana. Ylpeänä perinnöstämme, joka ulottuu vuoteen 1920, olemme sitoutuneet suomalaiseen muotoiluperinteeseen ja sitä kautta vankasti myös suomalaiseen kylpyhuoneeseen.

Emaliallas vs. posliiniallas

Lasitus antaa emalialtaille ja posliinialtaille samankaltaisen pinnan, mutta ero löytyy rungosta ja muotoilusta – emali altaan runko on terästä, posliinin pääasiassa savea. Teräksen ansiosta voimme valmistaa kestäviä ja kierrätettävissä olevia altaita, jotka ovat muotoilultaan sirompia, ohuempia ja kevyempiä kuin savi.

emaliallas, Temal, kylpyhuone

Emaliallas vs. akryyli ja muovipinnoitteet

Emalialtaat ovat muovittomia, erittäin kestäviä ja 100 prosenttisesti kierrätettävissä pitkän käyttöiän päätteeksi. Toisin kuin akryyli- ja muovia sisältävät pinnat, teräsemali on myös UV-kestävä, mikä tarkoittaa, että sen väri ei kellastu tai haalistu ajan myötä.

Hygieeninen ja kemikaalinkestävä pesuallas

Emali estää homeen ja värjäytymien tarttumisen altaaseen. Materiaalina emali on kova ja naarmuuntumaton ja siksi hygieeninen. Kova pinta tekee siitä myös kemikaalin- ja tulenkestävän: yleiset puhdistusaineet, kosmetiikka tai hiusvärit eivät vahingoita pintaa eikä palava tulitikku jätä jälkiä.

Temal kylpyhuone, emaliallas, skandinaavinen kylpyhuone

100 % kierrätettävyys altaan elinkaaren lopussa

Pitkän käyttöiän päätteeksi emalialtaat eivät päädy kaatopaikalle, vaan ne voidaan kierrättää kokonaan, tuoden sijoituksellesi sekä taloudellista että ekologista arvoa.

Mitä on teräsemali?

Teräsemali yhdistää teräksen ja lasin kestävyyden yli 800 asteen lämpötilassa polttamalla, luoden lujan, korroosionkestävän pinnan, joka kestää vuosikymmeniä kylpyhuoneessa.

Miksi emaliallas sopii sairaaloihin ja laboratorioihin?

Kylpyhuoneen tulisi olla paikka, jossa ihmiset viihtyvät – eivät bakteerit. Jatkuvasti vaihtelevat lämpötilat ja kosteustasot kylpyhuoneessa luovat ympäristön, joka tarjoaa usein ihanteellisen kasvualustan mikro-organismeille. Emali estää jopa mikroskooppisen pienet naarmut, joissa bakteerit voivat pesiytyä. Emalin tiivis pinta torjuu bakteerit ja kiiltävä pinta on helppo pitää puhtaana. Nämä ominaisuudet tekevät emalista täydellisen valinnan niin sairaaloihin, laboratorioihin kuin tutkimuslaitoksiinkin.

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!