Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Lue kodinhoidon parhaat vinkit Maikkarin sivuilta!

Hei siellä! Temal on koonnut näppärimmät vinkit yhdelle Suomen luetuimmista saiteista. Jos etsit inspiroivia ja käytännöllisiä vinkkejä kodinhoitohuoneen suunnitteluun ja järjestelyyn, suuntaa heti Maikkarin sivuille.

Mutta ei hätää, jos et ehdi Maikkarin sivuille, tässä on yhteenveto parhaista paloista, jotta pääset heti alkuun!\

Kodinhoitohuone – arjen monitoimitila

Kodinhoitohuone on monelle arjen pelastaja. Hyvin suunniteltuna se tekee pyykinpesusta ja vaatehuollosta sujuvaa ja jopa nautinnollista. Vietämme yllättävän paljon aikaa vaatehuollon parissa, joten tehdään siitä mukavaa ja tehokasta

Sisusta kuin kotisi

Kodinhoitohuoneen käytännöllisyys alkaa hyvästä suunnittelusta ja laadukkaista valinnoista. Tee tilasta viihtyisä valitsemalla värit ja materiaalit, jotka sopivat kotisi tyyliin. Voisiko vihreä huoltopiste tuoda energiaa pyykkipuuhiin? Tai ehkä ripaus luksusta näyttävillä vetimillä ja erikoislaminaattitasolla?

Pyykki järjestykseen!

Muista järjestyksen tärkeys. Tarvitset altaan ja vesipisteen, paikat pesuaineille, likapyykille ja puhtaalle pyykille sekä tason lajittelua ja viikkausta varten. Sijoita vesipiste ja pesukone vierekkäin ja varmista riittävä työskentelytila niiden ympärille. Hyödynnä tila ekstrakorkeilla kaapeilla tai seinäkiinnitteisellä kuivaustelineellä.

Korkea kaappi keskiöön

Jos tilaa riittää, korkea kaappi on säilytyksen jättiläinen. Voit sijoittaa sinne pyykkihuollon, siivousvälineet ja liinavaatteet. Valitse kaappi, jossa on hyllyjä, koreja ja jopa silityslautaosio. Imurille oma teline pitää letkun ja varret järjestyksessä.

Pyykkikorista pyykinpesuun

Metallilankakori on täydellinen likapyykin säilytykseen – näet pyykin määrän ja se pysyy ilmavasti ilman hajuhaittoja. Siirtokori tekee pyykkien kuljettamisesta helppoa ja valitse materiaali, joka on helppo pitää puhtaana.

Paikka pesuaineille

Ulosvedettävä kaksikerroksinen hyllymekanismi on loistava pesuaineiden säilytykseen. Purkit pysyvät pystyssä ja helposti saatavilla. Paras sijoituspaikka on pesukoneen tai vesipisteen vieressä.

Valitse tasosi – lajittelu ja viikkaus

Minimimitoitus työtasolle on pyykkipinon verran, sijoitettuna lähelle vesipistettä ja pesukonetta. Panosta tasomateriaaliin – laadukas laminaattitaso on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Värivalikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon jokaiseen tyyliin.

Pelisäännöt pyykkihuollolle

Sovi pyykkihuollon pelisäännöt perheen kanssa. Valkoisille ja tummille pyykeille omat korit ja pyykit laitetaan paikoilleen heti pesun jälkeen. Muista mummon pyykkisääntö: tuuleta, oio ja toimi ripeästi.

Läpikulkupaikka vai pyykkipyhättö?

Olipa kodinhoitohuoneesi kompakti tai tilava, toiminnallisuus on avain onnistumiseen. Keräsimme sinulle parhaat ideat ja ajankohtaiset vinkit kodinhoitohuoneeseen ja arjen vaatehuoltoon. Tutustu vinkkeihin Maikkarin sivuilla, poimi parhaat ja toteuta – arjen sankarina!

 

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!