Temal kylpyhuoneet ja MTV3:n Kotoisa

Viiden vuoden inspiroiva yhteistyömatka 

Temalilla oli ilo olla MTV3:n suositun sisustusohjelman Kotoisan pääyhteistyökumppani viiden vuoden ajan. Tämän kumppanuuden aikana saimme tilaisuuden tuoda esiin innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja suomalaisiin koteihin.  


Elämä on liian lyhyt vietettäväksi huonosti suunnitelluissa tiloissa.

Koti on maailman paras paikka.

Kotoisan parhaat palat

Kotoisa on tunnettu siitä, että se tarjoaa katsojilleen käytännöllisiä vinkkejä ja inspiraatiota kodin sisustamiseen. Temalin tuotteet loivat ohjelmassa useita wow-hetkiä, sillä ne yhdistivät funktionaalisuuden ja esteettisen ilmeen.

Viiden vuoden yhteistyön aikana koimme mieleenpainuvimpia hetkiä ja ratkaisuja, jotka toteutettiin yhteistyössä ohjelman suunnittelijoiden, Seija Strandin ja Niina Ahosen kanssa. Molemmat ovat tunnettuja nimiä Suomen designkentällä, ja heidän asiantuntemuksensa ja Temalin tuotteiden yhdistelmä loi upeita kokonaisuuksia koko kotiin.

Elämän matka alkaa ja päättyy aina kotona.

Monimuotoisuus: Temal taipuu mihin vaan

Temalin kalusteiden laaja mittavalikoima ja monimuotoisuus mahdollistavat mitä erilaisimpien ratkaisujen toteuttamisen. Kotoisan projekteissa Temalin tuotteita nähtiin niin olohuoneissa, keittiöissä, eteisissä, oleskelutiloissa, makuuhuoneissa, kylpyhuoneissa, kodinhoitohuoneissa kuin vaatehuoneissa.

Kalusteet mukautuivat eri tiloihin ja tarpeisiin, luoden yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden. ”Temal taipuu mihin vaan” ei ole vain sanonta, vaan käytännössä todennettu fakta.

Koti on enemmän kuin neljä seinää, se on tunne.

Emali on ajaton yhdistelmä kauneutta ja kestävyyttä, joka säilyttää loistonsa vuosikymmenienkin jälkeen.

Innovatiivinen emali: kestävyys ja kauneus

Temalin emalialtaat ovat tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Emali on materiaali, joka kestää vuosikymmeniä ja on elinkaarensa lopussa täysin kierrätettävissä. Kotoisan projekteissa emali osoitti monipuolisuutensa ja sopivuutensa mitä erilaisimpiin kylpyhuoneisiin. Emalin hygieenisyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä täydellisen valinnan sekä moderneihin että perinteisiin koteihin. ”Kestävä kauneus” onkin emalin paras ominaisuus.

Kylpyhuoneet: rentoutumisen keitaita

Kylpyhuoneiden suunnittelu oli yksi Kotoisa-ohjelman kohokohdista, ja Temalin kylpyhuonekalusteet olivat avainasemassa luomassa rentoutumisen keitaita.

Hyvin suunniteltu kylpyhuone on arjen luksusta – tämä ajatus oli ohjenuorana, kun kylpyhuoneita suunniteltiin mukaviksi ja toimiviksi tiloiksi, joissa on helppo rentoutua.

Kylpyhuone on kodin keidas, jossa kiire vaihtuu rauhaan ja arki luksukseen.

Kodinhoitohuoneet: arjen sankarit

Kodinhoitohuone on usein kodin toiminnallisuuden keskus, jossa pyykinpesu ja muut arjen askareet hoituvat. Temalin kalusteet tekivät kodinhoitohuoneista toimivia ja tyylikkäitä tiloja, joissa arjen askareet hoituvat helposti. Hyvin suunniteltu kodinhoitohuone helpottaa arkea ja tuo järjestystä kotiin. Toimiva kodinhoitohuone on arjen pelastus oli ohjenuora, joka näkyi kaikissa toteutuksissa.

Temalin kalusteiden monimuotoisuus ja laaja mittavalikoima mahdollistavat täydelliset ratkaisut jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Temalin kalusteiden sopivuus tilaan kuin tilaan

Temalin kalusteet ovat suunniteltu mukautumaan mitä erilaisimpiin tiloihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni kaupunkiasunto, mökki tai suurempi omakotitalo, Temalin laajasta mittavalikoimasta löytyy aina oikea ratkaisu.

Kalusteet eivät vain täytä tilan mittoja, vaan myös vastaavat asukkaiden yksilöllisiä tarpeita. ”Temal on #SopivastiSinun” on lupaus, joka pidettiin jokaisen asiakkaan kohdalla.

#SopivastiSinun – yksilöllisyyttä ja toimivuutta

Temalin kalusteiden laaja mittavalikoima takaa, että jokainen koti saa juuri itselleen sopivan ratkaisun. Tämä yksilöllisyys näkyy kaikissa Temalin tuotteissa, oli kyseessä sitten eteisen säilytysratkaisut tai olohuoneen kaapistot. Markkinoiden laajimmasta mittavalikoimasta suunniteltu kaluste takaa maksimaalisen tilankäytön ja toimivuuden, tehden arjesta sujuvampaa ja mukavampaa. ”Temal on #SopivastiSinun” on paitsi slogan myös käytännössä todennettu lupaus.

Koti on elämäsi suurin ja arvokkain investointi.

Kiitos yhteisestä matkasta!

Kotoisan myötä Temalin tuotteet ja ratkaisut tulivat tutuiksi tuhansille suomalaisille. Ohjelma esitteli Temalin tuotteita ja osoitti konkreettisesti, miten monipuolisesti niitä voidaan käyttää eri ympäristöissä ja sisustustyyleissä. Yhteistyö Kotoisan ja Maikkarin kanssa vahvisti Temalin asemaa markkinoilla ja korosti sitoutumistamme tarjota kestäviä, suomalaisiin koteihin sopivia ratkaisuja. Temal taipuu mihin vaan – ja aina #SopivastiSinun.

Kotoisan ja Temalin yhteistyö oli inspiroiva matka, joka toi esiin suomalaisen kodin monipuoliset mahdollisuudet. Kiitos Kotoisalle ja kaikille katsojille tästä upeasta matkasta!

”Elämän kauneus löytyy kodin hiljaisista hetkistä ja rakkaudesta, joka siellä asuu.”

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!