Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Valitse M1-luokitellut kalusteet turvalliseen kylpyhuoneeseen

Temalin terveelliset ja ekologiset valinnat

Etsinnässä turvallinen kylpyhuone? Kun suunnittelet kodin remonttia tai päivitystä, materiaalien valinta voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Erityisesti kylpyhuoneen kalusteiden kohdalla on tärkeää valita materiaalit, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös edistävät terveellistä elinympäristöä. Temal käyttää M1-luokiteltuja kalustemateriaaleja. Tässä artikkelissa kerromme, miksi M1-luokitellut kalusteet ovat turvallinen valinta kylpyhuoneeseen.

M1-luokitus: avain puhtaampaan sisäilmaan

Mikä on M1-luokitus?

M1-luokitus on tiukin sisäilmastandardi, jonka myöntää Rakennustietosäätiö RTS Suomessa. Se takaa, että materiaalit, kuten maalit, lattiat ja kalusteet, tuottavat mahdollisimman vähän haitallisia päästöjä. Tämä tarkoittaa, että M1-luokitellut tuotteet ovat parhaimmillaan sisäilman laadun kannalta, vähentäen altistusta kaikille haitallisille yhdisteille, kuten formaldehydille ja muille haihtuville orgaanisille yhdisteille.

Terveellinen valinta perheille ja allergikoille

M1-luokitellut kalusteet ovat erinomainen valinta erityisesti lapsiperheille ja allergiasta kärsiville, sillä ne minimoivat sisäilman epäpuhtaudet. Puhtaan sisäilman merkitys korostuu erityisesti kodeissa, joissa viihdytään paljon – se vähentää allergioiden ja muiden terveysongelmien riskiä.

Temalin sitoutuminen terveellisiin kalusteisiin

Laatu ja kestävyys

Kun valitset Temalin M1-luokitellut kalusteet, saat tuotteita, jotka ovat paitsi turvallisia ja terveellisiä, myös kestäviä. Temalin kalusteet on suunniteltu kestämään käyttöä vuosikymmeniä, mikä tarkoittaa, että investointisi on pitkäaikainen.

Innostava sisustus ja esteettinen joustavuus

M1-luokitellut kalusteet eivät rajoita sisustuksellisia valintojasi. Temalin laajasta valikoimasta löydät tyylejä, jotka sopivat niin moderneihin kuin perinteisiin koteihin. Valkoinen väri on klassinen valinta, joka luo tunteen avaruudesta ja puhtaudesta, mutta voit myös yhdistellä muita värejä ja materiaaleja luodaksesi uniikin ilmeen.

Varaa suunnitteluaika Temalin asiantuntijan kanssa

Haluatko kuulla lisää siitä, miten M1-luokitellut kalusteet voivat parantaa kotisi ilmanlaatua ja mukavuutta? Varaa suunnitteluaika Temalin asiantuntijan kanssa tänään. Me autamme sinua löytämään täydelliset kalusteet, jotka täyttävät sekä toiminnalliset että esteettiset toiveesi.

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!