Skandinaavissuomalainen kylpyhuone:
Hygge kohtaa suomalaisen sisun – sopivasti lagom

Astutaan yhdessä huumorilla höystettyyn kylpyhuonemaailmaan, jossa Temalin kalusteet tekevät arjesta juhlan! Kuvittele suomalainen sauna ja skandinaavinen minimalismi yhdistettynä harmoniseksi kylpyhuonekokemukseksi. Tämä on paikka, jossa löylyhenki ja hygge-henkisyys kohtaavat – totta kai lagomisti! Kutsutaan sitä vaikka skandinaavissuomalaiseksi kylpyhuoneeksi, joka on #SopivastiSinun.

TEMAL kylpyhuone, Design, Onni, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea kylpyhuone

Kompakti kauneus ja skandinaavissuomalainen kylpyhuone

Kompaktit, mutta tyylikkäät Temalin kalusteet sopivat täydellisesti pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Ajattele, kuinka mukavasti voit liikkua ilman, että varpaat törmäävät mihinkään (paitsi ehkä omaan kylpytossuun). Näillä kalusteilla saat kaiken tarvittavan pieneenkin tilaan, ilman että tyylikkyys tai toiminnallisuus kärsii. Kompakti kauneus tarkoittaa, että tilanpuute ei ole enää tekosyy, vaan mahdollisuus luovuudelle!

Kun yhdistät hyggen kodikkuuden, sisun sitkeyden ja lagomin tasapainon, saat todella harmonisen elämän.

Puutarhan parhaat sisällä

Temalin puukuvioidut kalusteet tuovat luonnon lähelle, ihan kuin olisit keskellä metsäretkeä ilman hyttysiä. Luontoa kylpyhuoneessasi – ja mikä parasta, ei tarvitse huolehtia sään armoilla olemisesta! Skandinaavissuomalainen kylpyhuone tuo luonnon osaksi arkea, joka on raikas kuin kesäpäivän tuulahdus. Koivun tuoksu ja luonnolliset materiaalit täydentävät tätä aistillista kokemusta, tuoden ulkoilman rentouttavan vaikutuksen sisätiloihin.

TEMAL kylpyhuone, Aatos, skandinaavinen kylpyhuone, emali, emaliallas, malja-allas

Onnen emaliallas

Temalin Onni-emaliallas on kuin suomalaisten oma talismaani. Kestävä ja 100 % kierrätettävä – se on yhtä ympäristöystävällinen kuin metsään pudonnut mustikka.

Luonto on hyggen sydän – anna sen rauhoittaa mieltäsi ja tuoda iloa kylpyhetkiisi.

TEMAL kylpyhuone, Stella, pieni kylpyhuone

Oivaltavat oivallukset

”Kun suomalainen menee kylpyyn, hän ei vain peseydy – hän rentoutuu ja keksii maailman parhaan karjalanpiirakan reseptin.” Temalin kalusteilla tämä rentoutuminen nousee aivan uudelle tasolle. Oivaltavat oivallukset tarkoittavat, että jokainen yksityiskohta on harkittu ja suunniteltu tekemään arjestasi sujuvampaa ja mukavampaa. Jokainen kaluste on suunniteltu siten, että se palvelee juuri sinun tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lagom opettaa meitä löytämään onnen tasapainosta ja kohtuudesta, arvostaen sitä mitä meillä on.

Täydellinen balanssi: lagom ja sisu

Temalin kalusteet edustavat mitoitukseltaan täydellistä balanssia – aina löytyy juuri sopiva ratkaisu, eli lagom. Suunnittelussa ja kestävyydessä näkyy suomalaista sisua. Tässä yhdistelmässä pohjoismainen harmonia ja suomalainen periksiantamattomuus kohtaavat.’

Kuvia, kuvia, kuvia…

Tutustu Temalin skandinaavissuomalaisiin kylpyhuonekalusteisiin ja löydä se oikea ratkaisu juuri sinulle. Sitä täydellistä löylyä ei ehkä löydy, mutta täydellinen kylpyhuone kylläkin!

Temal kylpyhuone, jossa skandinaavinen tunnelma, greigen värinen allaskaluste, musta allas, muta hana, mustareunainen peili

Skandinaavisen kylpyhuoneen parhaat vinkit

Suomalainen ja skandinaavinen kylpyhuonetyyli ovat monin tavoin samanlaisia, kuten minimalistisuus, luonnonmateriaalien käyttö ja vaaleiden värien suosiminen. Eroja kuitenkin löytyy esimerkiksi saunan merkityksessä ja väripaletin vivahteissa. Molemmat tyylit luovat rauhallisia ja käytännöllisiä kylpyhuoneita, joissa luonnonläheisyys ja yksinkertaisuus tuodaan kauniisti esiin.

TEMAL kylpyhuone, Design, skandinaavinen kylpyhuone, vaalea tammi, allaskaappi

Inspiroidu

Haaveiletko kylppäristä, joka herättää kateutta? Tai kodinhoitohuoneesta, jossa järjestys vallitsee? Sukella ideoiden aaltoihin ja nappaa vinkit unelmiesi tiloihin!

Suunnittele

Varaa kalenteristasi aika unelmien tilojesi suunnitteluun! Se on ensi askel kohti kylppärin tai kodinhoitohuoneen uutta ilmettä.

Kuvasto 2024

Tämä kattava kuvasto vie sinut matkalle läpi Temalin #SopivastiSinun-valikoiman – tervetuloa inspiroitumaan!