Uutuudet 2020:
Velvet-värivalikoima &
uppoaltaat Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi
juhlavuoden väreissä

Lataa uusi kuvasto.

Väriä ja uutuuksia 100-vuotisjuhlan kunniaksi

Vuosi 2020 on Temalin juhlavuosi, jonka kunniaksi lanseeraamme upeita uutuuksia kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Mallistoomme kuuluu mm. värikkäitä altaita, uusi Velvet-kalustevärimallisto, moderni MiNi-kylpyhuonekaluste sekä värillisiä vetimiä sekä altaiden pohjaventtiileitä ja ylivuotosuojia. Konseptimme on edelleen markkinoiden laajin mittavalikoima, kalusteita 5 cm välein.

Upeat uppoaltaat

Lanseeraamme uudelleen sympaattiset uppoaltaamme upeissa juhlaväreissä. Nimesimme ne 100-vuotisten juuriemme kunniaksi nostalgisilla suomalaisilla nimillä Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi. Juhlaväreiksi valikoituivat syksyllä 2019 Habitare-messuilla suuren yleisöäänestyskilpailun voittajavärit mattamusta, roosa ja metallin sävyinen dark iron metal.
Uppoallas on helppo asentaa ja se soveltuu kokonsa vuoksi erityisen hyvin pieniin tiloihin. Allaskupin muoto on allasmallista riippuen pyöreä tai pisaramainen, reunallisissa allasmalleissa on hanan paikka valmiina ja maljamaisten altaiden kanssa hana sijoitetaan suoraan tasoon.

Sametinpehmeää kestävyyttä

Velvet tuo kolme uutta eleganttia, mattapintaista ja samettisen tuntuista väriä kalustesarjoihimme: ultramatan vaaleanharmaan, greigen ja mattamustan. Velvet-värit ovat saatavissa koko mallistoomme, allaskalusteisiin, peilikaappeihin sekä säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin.
Velvet-kalusteiden ovet ja etusarjat ovat erikoislaminaattia, jolla on erinomaiset käyttöominaisuudet. Sen ultramatta pinta ei ole huokoinen, vaan se hylkii likaa ja sormenjälkiä sekä kestää niin iskuja kuin naarmujakin.

Mustaa, valkoista ja metallinhohtoa

Mallistossamme on nyt valikoima uusia, upeita klassisia lankavetimiä sekä näyttäviä nuppivetimiä mm. mustana, valkoisena sekä kromin- ja messinginvärisenä.
Uutuuksia ovat myös valkoiset ja mustat pohjaventtiilit ja ylivuotosuojat, joiden väriparilla voi korostaa tai häivyttääaltaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa juhlamallistomme kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai krominvärisellä ylivuotosuojalla.

Musta laatikonjakaja

Kylpyhuonekalusteiden laatikonjakajat saa valkoisen lisäksi myös mustana. Väri on sama mattamusta kuin Velvet-kalusteen rungoissa.

MiNi -kevytrunkoinen kaunotar

MiNi on Modula-kalusteperheen uusin tulokas. Sen leveys on 62,5 cm ja syvyys vain 40 cm, joten se sopii kooltaan hyvin suomalaiseen kylpyhuoneeseen. Runko on pulverimaalattua ja efektimaalilla viimeisteltyä terästä, hylly kosteuden- ja vedenkestävää komposiittimateriaalia. Allas on käytännöllinen Stella-tasoallas, jonka allaskuppi symmetrisen suorakaidemainen.

Universal=kaikkien kaveri

Design-sarjassa on nyt uusi 2-laatikkoinen Universal-alakaappi, jossa on enemmän tilaa altaalle ja vesilukolle. Universal sopii myös muiden valmistajien altaiden ja tasojen alle. Rajattu valikoima kokoja: leveydet 60, 70, 80 ja 90 cm sekä syvyydet 38, 43 ja 48 cm

Kokomustaa

Ecolight-peilikaapin valolipan saa nyt lisävalintaisesti myös mustana. Kolmen valon peilikaappi valaisee ylälipan kautta epäusuoraa valoa ylös sekä allasvaloa alas ja suoraa ja varjotonta valoa katsojan kasvoille.

2020-05-08T09:55:55+00:00