Kylähulluus iski jälleen: #kylppärikylä Habitaressa!

Habitare Helsingin messukeskuksessa 11-15.9.2019

Suomen parhaat kylpyhuonemerkit lyöttäytyivät yhteen ja esittelivät Habitaressa lähes sadan neliön kokoisen #kylppärikylän, jossa esillä oli yhdeksän erilaista maailmaa. Osaston osoite oli 6 c 50. Ohessa kurkistus#kylppärikylän maailmaan. #kylppärikylä – kylpyhuoneen parhaat brändit. Lue artikkeli ja ihastu uutuuksiin!

#kylppärikylä #habitare2019 #temalfinland #temalandpartners

Evergreen

Temalin Relax-allas on saanut vihreän erikoisvärin. Olisiko tässä #temal100-juhlaväri? Harmaat Design-kalusteet ja grafiitin värinen Polaris-taso antavat huikeat raamit näyttävälle altaalle.
Pukkilan 10 x 10 cm vihreä Urban Atelier-laatta on ikivihreä klassikko, jonka aaltopintainen ja kiiltolasitteinen väri sopii Relax-altaan vehreään tunnelmaan.

Modern Boho

Suositun Stella-altaan voi asentaa nyt myös tason päälle. Mustat Design-kalusteet, Polaris-taso sekä Hietakarin suihkuseinän yksityiskohdat ja kuvioitu Readed-lasi luovat näyttävät raamit koko kylpyhuoneeseen. Matala säilytyslaatikko toimii myös kuivan tilan istuimena ja nahkaiset vetimet sopivat rentoon miljööseen.
Lattian kuusikulmainen Pukkilan Essence-laatta ja sarjan seinälaatta tuovat hienostunutta eleganssia ja meripihkansävyinen Arabesque-laatta pehmentää tunnelmaa. Tässä yhdistelmässä on boheemia rokkenrollia.

Velvet World

Loop-allas on saanut näyttävän mattamustan pinnan. Se hehkuu ylväänä Design-alakaapin ja Polaris-tason kanssa. Polaris-materiaali on osastolla nähtävissä ensikertaa. Sen ylellinen pinta kerää katseet ja tuntuu samettisen pehmeältä. Muodokas Modula-peili tuo keveyttä miljööseen.
Hietakarin Bläk-suihkuseinät saa nyt myös taittuvina. Musta väri toistuu REJ Designin pyyhekuivaimessa ja Hietakarin uusissa kylpyhuonetarvikkeissa. Oraksen Inspera-hana sopii korkeudestaan malja-altaalle.

Family Power

Kodinhoitohuone voi olla muutakin kuin rivi valkoisia kalusteita. Tässä nuoren perheen monitoimitilassa yhdistyy toiminnallisuus ja esteettisyys. Murrettu vihreän sävy luo maanläheisen tunnelman tilaan. Design-kalusteet saa kaikissa NCS-väreissä, tässä värinä S4502-Y. Temalin laaja uppoallasmallisto soveltuu erinomaisesti myös kodinhoitohuoneeseen. REJ Designin Tango-pyyhekuivain ja Unidrainin viemäröity MatLine-kuramatto toimivat huoltopisteen apulaisina.

Roberto Cavalli goes #kylppärikylä

Roberto Cavallin Metal Soul -laatan seuraan sopii linjakkaat ja elegantit kalusteet. Valkoinen Design-alakaappi, Love-allas ja Plain-taso-peili antavat laattojen loistaa. Niiden moderni muotokieli sopii ylelliseen tunnelmaan. Laatat www.pukkila.com.

#temal100

Temal täyttää 100 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi uudelleenlanseeraamme perinteikkäät uppoaltaamme: Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi. Otamme juhlamallistoon vuonna 2020myös Juhlavärin, jota voi äänestää osastollamme. Palkintona on 300 e:n vapaavalintainen Muubs-tuotepaketti.
#kylppärikylä
Habitare 6 c 50