Koronaviruksen (COVID-19) vaikutukset Temalin toimintaan 1.4.2020

Kiristyvästä koronatilanteesta huolimatta työmme jatkuu niin normaalisti kuin mahdollista. Olemme tehneet kaiken mahdollisen taataksemme tilausvarmuutemme tulevaisuudessakin. Kotimaisena valmistajana olemme etulyöntiasemassa, koska tuotantomme on omissa käsissämme niin altaiden kuin kalusteidenkin suhteen. Olemme pyrkineet varmistamaan tehtaidemme raaka-aineiden ja muiden hyödykkeiden saatavuuden tuleviksi kuukausiksi. Ohessa lisää tietoa koronaviruksen vaikutuksista Temalin toimintaan niin tehtailla kuin myymälössämmekin.

Myymälät

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme tarkkailemaan omaa vointiaan huolellisesti ja pysymään kotona mikäli vähäisimpiäkin flunssan oireita ilmenee. On tärkeää hidastaa ja estää koronaviruksen leviämistä.
Helsingin Kampin Kylpyhuonekeskus -myymälämme on toistaiseksi avoinna normaalisti. Henkilökuntamme toimii ennalta varautuvasti ja huolehtii huolellisesti käsihygieniasta. Suoritamme päivittäin tarvittavat toimenpiteet taataksemme henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden. Perussiivouksen lisäksi huolehdimme aktiivisesti kosketeltavien pintojen hygieniasta ja huolehdimme omasta terveydestämme. Toivommekin, että vältät asioimista myymälässämme kipeänä.

Keittiökeskus-myymälä on toistaiseksi suljettu ja palvelee Kylpyhuonekeskuksen kautta arkisin klo 9-17.

Voi varata henkilökohtaisen etätapaamisajan Sinun suunnittelijaltasi.
Voit varata suunnitteluajan myös myymälästä  info(a)kylpyhuonekeskus.com tai myynti(a)keittiokeskus.fi. Suosimme etäkonsultaatio- ja suunnitteluaikoja puhelmitse tai Teamsin välityksellä

Nakkilan kalustetehdas ja Järvenpään emalitehdas

Olemme tehneet sisäisen varautumissuunnitelman tehtaillamme hahmottaaksemme mahdollisten laajamittaisten henkilöstön poissaolojen vaikutukset toimintaamme. Seuraamme viranomaisten korona-ohjeistusta ja toimimme sen mukaisesti. Lisäksi olemme lisänneet käytännön toimia työntekijöitämme suojellaksemme. Tehtaan henkilökunnan taukoja on porrastettu, tehtaiden yleisten tilojen päivittäistä siivousta on tehostettu ja työntekijöitämme on ohjeistettu viranomaisten hygienia-suosituksilla. Tiedotamme työntekijöitämme aktiivisesti ja kehotamme tartunnan saaneita toipumaan kotona.

Toimitusaika

Tehtaillamme työskennellään täydellä kapasiteetilla viranomaisten antamien turvallisuusohjeistuksien mukaisesti. Pieniä myöhästymisiä on lähiviikkoina odotettavissa ja juuri nyt toimitusaikamme on noin viikon normaalia toimitusaikaa pidempi eli noin 4 viikkoa. Teemme parhaamme, jotta pystymme mahdollisimman pian palaamaan normaaleihin toimitusaikoihin. Tiedotamme asiakkaitamme tilauskohtaisesti sekä verkkosivuillamme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee normaaliin tapaan arkisin klo 8-16 puhelimitse ja chat-palvelun kautta.

Projektimyynti

Projektitiimimme työskentelee toistaiseksi etänä ja tavoitat meidät puhelmitse ja sähköpostitse normaaliin tapaan. Tapaamisista sovitaan etukäteen ja sovitaan menettelytavoista tapauskohtaisesti. Järjestämme tapaamiset pääsääntöisesti etäyhteyksin puhelimitse tai Teamsin välityksellä. Meille etäpalaverit ovat tuttuja, palvelemme päivittäin asiakkaitamme kautta maan. Löydät yhteystietomme sivuiltamme projektimyynti-osiosta.

Seuraamme tilannetta sekä viranomaisten suosituksia valppaana ja toimimme sen mukaisesti.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Ystävällisin terveisin
Temalilaiset