Temal mukana
MTV3 Kotoisa 2021

MTV3-kanavan suositun remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan uudistunut sisustustiimi toteuttaa huikeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoihin. Neljäs tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla keskiviikkona 3.helmikuuta. 

Uutena sisustussuunnittelijana aloittaa Niina Ahonen, korjausrakentajana Rickard Carlsson ja pihasuunnittelijana Helga Andersson. Piharemonttien parissa Helgan kanssa jatkavat jo aiemmalta kaudelta tutut viherrakentajaveljekset Arto ja Tero Kontio.

Tulevalla tuotantokaudella tehdään muutos yhteensä kymmeneen sisä- ja ulkokohteeseen, joista jokainen remontoidaan ja sisustetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella. Remontoitujen kohteiden muutos on asukkaille aina yllätys, ja jakson lopussa nähdään, millaiset reaktiot muutos saa aikaan.

Sisäkohteissa nähdään tälläkin kaudella sekä suuria ja näyttäviä muutoksia että kompakteja, nopeampia remontteja. Kohteissa on mukana monenlaisia koteja isoista omakotitaloista yksiöihin, ja tällä kaudella remonteissa otetaan entistä enemmän huomioon myös vanhojen huonekalujen uusiokäyttö ja kierrätys.
Tutustu uusiin suunnittelijoihin Maikkarin sivuilla.

Temal mukana pääyhteistyökumppanina neljättä kertaa

-Hyvän ja luotettavan kumppanin kanssa on ilo tehdä työtä ja onnistua. Yhteistyömme MTV3:sen kanssa on toiminut todella hyvin ja olemme mielellämme mukana uudistamassa kotimaisilla kalusteillamme suomalaisten koteja.  Myös Kotoisan uusi sisätiimi on ottanut hienosti haltuun Temalin tuhansien tuotteiden mittavalikoiman.  Tällä kaudella nähdään Temalin kalusteita niin keittiössä, kylpy-ja kodinhoitohuoneessa kuin muissakin kodin säilytysratkaisuissa viidessä eri uudistuskohteessa. Odotamme Kotoisan neljättä kautta suurella innolla ja ilolla, kertoo Temalin markkinointipäällikkö Mari Meriläinen.

Kurkista Kotoisan neljänteen kauteen.

#kotoisa
@mtv3suomi
#temalfinland

Kotoisan uusi asiantuntijaviisikko: sisäkohteet Niina Ahonen ja Rickard Carlsson sekä ulkokohteet Arto Kontio, Helga Andersson ja Tero Kontio.