Kotoisa: Ali Jahangirin wc, kylpy- ja kodinhoitohuone

Alin toiveena luksusta arkeen

Alin toive oli päästä eroon 90-luvun ”rumista tiloista” ja saada järjestelmällisyyttä kodinhoitoon. Remontin ajan kotona asunut perhe ihastui muutokseen.

Alin sanoin ”Muutos on ihan meidän perheen oloinen. Pidän moderneista, yhtenäisen massiivisista kodin pinnoista. Tässä kohtaavat komeus ja käytännöllisyys.”

Kukkatapetille kyytiä

Koomikko Ali Jahangirin perheen soma kukkatapettinen wc purettiin. Seinä- ja lattiapinnat käsiteltiin mikrosementillä. Ahtaaseen tilaan valittiin kompakti Stella-allaskaappi ja Highlight-peilikaappi, leveys 50cm. Highlight-peilikaappi sisältää lediallasvalon sekä heleästi valaisevan ylävalon.

Ylväät yläkaapit

Seija Strandin suunnittelemana Alin perheen persikanvärinen kodinhoitohuone muuttui tyylikkääksi toimintakeskukseksi. Yleisilmettä keventävät leveät yläkaapit valittiin keittiömallistosta ja maalattiin kitin (G487) värisiksi. Sirolinjainen komposiittitaso on kestävä ja helppohoitoinen. Se sopii hyvin tiloihin, joissa vaaditaan kovaa kulutuksenkestoa sekä tyylikästä ulkonäköä.

Silityslauta piiloon

Kodinhoito sujuu Alin perheessä hulppeassa luonnonvalossa. Silityslautakaappi sijoitettiin piiloon tason alle, josta lauta on vaivaton nostaa esiin. Silityslautakaappi sisältää mekanismin, joka nostaa ja laskee laudan laatikon kätköihin.

Pyykit paikoilleen

Koko 5-henkisen perheen pyykkihuolto piilotettiin alakaappeihin säilytyskoreihin. Pieni ja matala, korkea ja kapea, kiskoilla kulkevia säilytyskoreja on kymmeniä erikokoisia. Säilytyskorin voi sijoittaa alakaappiin  tai korkeisiin kaappeihin

Alin Jahangirin kodinhoitohuone.

Katso jaksokohteiset tuotetiedot mtv3.