Kotoisa: Heinola- Omakotitalon yläkerta

Pois mummolasta

Suvussa säilyneen mummon vanhan omakotitalon pinnat ja materiaalit olivat nykyisten omistajien mielestä vanhat ja kuluneet. Satavuotias talo kaipasi peruspäivitystä ja pintojen raikastusta.  Toiveena oli uusi wc ja lisää säilytystilaa. Talon yläkerta remontoitiin lattiasta kattoon. Sinne rakennettiin wc, uusittiin lattiat ja säilytys sijoitettiin korkeisiin kaappeihin.

Vinon katon alla

Vino katto hukkaa helposti neliöitä. Heinolan yläkerran vinokattoiseen tilaan tehtiin korkeilla kaapeilla ja tasolla kauneuspiste.

Katso lisätietoa korkeista kaapeistamme täältä.

Joka koon kaapit

Oikean kokoinen kaappi on säilytyksen kulmakivi. Korkean kaapin leveyden voi valita 20–60cm väliltä ja syvyyden 12-60cm väliltä aina 5cm välein. Korkean kaapin vakiokorkeus on 182cm ja vakiovärejä on neljä. Katso lisätietoa korkeista kaapeistamme täältä.

Kaapista ulos

Kaapin sisältö on räätälöitävissä tarpeen mukaan. Heinolan omakotitalon yläkertaan valittiin näppärä valikoima laatikoita, vaatetankoja ja hyllyjä. Myös hyllyt, laatikot ja säilytyskorit saa 5cm-mitoituksella.

Pienen paikan allas

Stella S-allas on pienten ja haastavien tilojen valinta. Sen allaskuppi on syvä ja reunoilla laskutilaa. Kompaktin vesilukon ansiosta ylälaatikko on hyödynnettävissä kokonaan.  Katso lisätietoa Stella-altaista täältä

Heinola omakotitalon yläkerta.

Katso jaksokohteiset tuotetiedot mtv3.