Kotoisa: Willa Unelma -Helsinki

Toimintaa minimökkiin

Kesämaja-alueella sijaitseva aurinkosähkön varassa toimiva 14m2:n mökki oli omistajan mielestä epäkäytännöllinen ja väreiltään ”valju”. Toiveena oli mm. toimiva keittotila, paikka vaatesäilytykselle ja päivitystä pihan tiskipisteeseen. Tyylitoiveena suunnittelija Seija Strandille oli Beach House-tunnelmaa jenkkityyliin: valkoista, harmaata, sinistä ja punaista.

Neliöt hyötykäyttöön

Mökkikeittiön perusta on tukeva, kosteudenkestävä runko. Yhdistämällä juuri oikean kokoisia kalusteita saadaan keittiön jokainen senttimetri tehokäyttöön. Temal valmistaa keittiökalusteita 5cm välein leveyksissä 30-60cm ja syvyyksissä 40-60cm.

Toimintaseinä

Kun tilaa on vähän, voi toiminnot koota yhteen. Vaatesäilytys tehtiin irtosivuista ja hyllyistä. Keittiöön valittiin uunikaappi ja kolmen laatikon laatikosto. Runsas valikoima erikokoisia säilytyskalusteita takaavat optimoidun tilankäytön.

Katso lisää tästä.

Säänkestävä ulkoallas

Emali on lasitettua terästä. Se on antibakteerinen, hometta hylkivä pinnoite ja sopii hyvin myös ulkokäyttöön. Emaloitu Loop-allas on kesäkeittiön käytännöllinen kaunotar.

Loop-allas

Muodokas Loop-allas on valmistettu Temalin tehtaalla Järvenpäässä. Sen emaloitu pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Värivaihtoehtoina on valkoinen, musta, mattamusta/valkoinen, metalli/valkoinen ja kulta/valkoinen.

Helsinki- Willa Unelma-mökki 14m2.

Katso jaksokohtaiset tuotetiedot mtv3.