Temalin valikoimissa 2 000 M1-hyväksyttyä kalustetta

Temalilla on markkinoiden laajin valikoima M1-hyväksyttyjä kylpyhuonekalusteita, yhteensä yli 2000 kpl: allaskalusteita 420 kpl, säilytyskaappeja 1500, peilejä ja peilikaappeja 80 kpl.

Meille koti, sen puhtaus, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat ykkösjuttuja. Siksi panostamme kotimaisiin ympäristösertifikaatteihin ja -selvityksiin. M1-merkki tuotteessa kertoo sen olevan tutkittu ja luokiteltu parhaaseen päästöluokkaan, se ei haise eikä haihduta.
Koko laajalla mittavalikoimallamme Stella-, Trend- ja Design-kalusteita, Choice-, Nova-, Highlight- ja Highlight Special-peilikaappeja, Plain- ja Classic-peilejä sekä kaikilla säilytys- ja pyykkikaapeilla laminaattietusarjalla ja melamiinirungolla on M1-hyväksyntä.
M1-luokitus edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalian kehittämistä ja käyttöä. M1-merkintä takaa, että tuote on tutkittu ja luokiteltu parhaaseen materiaalipäästöluokkaan.
Lisätietoa M1-tuotteista ja päästöluokituksesta löydät Rakennustiedon sivuilta ja meiltä saat listauksen tuotteista.

 

Kaikki Temalin kalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.