Jeanette Smårs on Temalin uusi Country Manager Ruotsissa

Jeanette Smårs on aloittanut Ruotsin Temalin Country Managerina 1.5.2023 vastaten Temalin toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta Ruotsissa.

”Jeanetten laaja kokemus alalta, mukaan lukien kuluttajamyynnin johtotehtävät Geberitillä ja maajohtajan rooli Grohella, tekevät hänestä täydellisen kapteenin johtamaan meitä kohti valoisaa tulevaisuutta Ruotsin markkinoilla” Temalin toimitusjohtaja ja omistaja Nina Zischka kertoo.

”Odotamme innolla, että Jeanetten johdolla pääsemme myös Ruotsissa viemään eteenpäin ilosanomaa Temalin laajasta mittavalikoimasta yhdistettynä suomalaiseen muotoiluun ja toiminnallisuuteen. Olemme erityisen ylpeitä kestävistä arvoistamme ja ainutlaatuisista emaloiduista pesualtaistamme” Nina jatkaa.

”Olen ylpeä, että pääsen rakentamaan aitoa suomalaista brändiä Ruotsin markkinoilla. Temal tunnetaan toiminnallisista ratkaisuista ja mittavapaudesta – ja enenevissä määrin myös kierrätettävyydestä, vastuullisuudesta ja ekologisista, antibakteerista materiaaleista”, Jeanette toteaa.

”Elämme mielenkiintoisia aikoja, ja odotamme malttamattomana, että kuluttajamyynnin ohella pääsemme myös raottamaan projektimyynnin ovea Ruotsin markkinoilla”, Jeanette ja Nina toteavat.

Country Manager Jeanette Smårs
jeanette.smars(a)temal.se,
puh. +46 729 814016

Toimitusjohtaja Nina Zischka
nina.zischka(a)temal.fi
puh. +358 40 545485