Scan Star 2022-palkinto erillisten emalialtaiden pakkauslaatikolle

Erillisen emalialtaan pakkauslaatikko sai Scan Star 2022-kilpailun palkinnon. Aaltopahvisen ulkopakkauksen lisäksi sen sisäosat ovat nyt kuitumateriaalia ja korvaavat aiemmin käytössä olleen polystyneesisen (EPS) sisäosan. Sama kierrätettävästä pahvista valmistettu pakkaus soveltuu kolmelletoista (13) eri pesualtaalle koosta riippumatta. Pakkauksen sisäosan lukitusmekanismi lukitsee emaloidun tuotteen ja pakkauksen toisiinsa kuljetuksen ajaksi, mikä ehkäisee tuotevaurioiden syntymistä.

Pohjoismaisen ScanStar -kilpailun tuomaristo palkitsi DS Smithin suunnittelija Marianne Puistoniemen Temal Oy:lle suunnitteleman pakkauksen pakkausalan ammattilaisten ScanStar-kilpailussa. Tuomaristo arvosti ratkaisussaan mahdollisuutta vähentää muovin käyttöä (EPS) ja edistää kestävää kehitystä.
DS Smith on johtava maailmanlaajuinen palveluntarjoaja ympäristöystävällisten pakkausten, paperipohjaisten tuotteiden sekä kierrätyspalvelujen alalla.

”Kiitos DS Smithille sujuvasta yhteistyöstä. Tämä on hieno palkinto ja kunnianosoitus, jossa yhdistyvät tarkat laatukriteerimme sekä halumme suosia ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja” kommentoi Temalin laatu- ja ympäristöinsinööri Heidi Seppä.

Lähde:
DS Smith
Scan Stars

Kaikki Temalin allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.