Temal.fi on suomalainen verkkokauppa

Temalin verkkokaupalla on Suomalaisen Työn liiton myöntämä Suomalainen verkkokauppa -tunnus. Temal.fi-verkkokaupasta voit hankkia kalusteet kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen turvallisesti ja toimitusvarmasti. Löydät verkkokaupastamme kaikki tarvittavat tuotetiedot: kuvat, värit, materiaalit, koot ja hinnat näppärästi.

Suomalaisen Työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaille siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. Avainlippu-verkkokaupan taustalla on aina asiakkaita palveleva yritys.
Suomalainen verkkokauppa -merkki kertoo myös siitä, että verkkokauppa on turvallinen käyttää, asiakaspalvelu sijaitsee Suomessa, saat tuotteet turvallisesti kotiisi Suomesta käsin ja löydät maksu- ja toimitusehdot selkeästi.

Suomalaisen Työn liiton myöntämän Suomalainen verkkokauppa -merkin pääkriteerit ovat:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa
  • Palvelu tuotetaan Suomessa
  • Palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta
  • Lisäksi verkkokaupan tulisi esittää maksu- ja toimitusehdot selkeästi, asiakaspalvelun ja varaston tulisi olla Suomessa ja toimitusten tulee tapahtua Suomesta käsin.
  • Verkkokaupasta pitää myös olla selkeästi löydettävissä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Lue lisää Suomalaisen Työn liiton Suomalainen verkkokauppa -merkistä.

Kaikki Temalin kalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.