Temal Oy: Suomen Vahvimmat Platinaa 2021

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti 2021

Me olemme jälleen Suomen Vahvimpia Platina -tasolla!
– Suomen Vahvimmat Platina 2021 on todistus pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta toiminnasta sekä rohkeudesta ja uskosta itseen sekä omiin tuotteisiin. Kotimaisena valmistajana meille temalilaisille omat tehtaat ja tuotteet ovat kunnia-asia, kertoo toimitusjohtaja Nina Zischka.

– Nöyrän ylpeänä ja kiitollisena olemme mielestäni jopa näinä haastavina aikoina pystyneet palvelemaan hyvin ja luotettavasti sekä niin, taloudelliset tunnuslukumme ovat pysyneet positiivisina. Yli sata vuotta kestäneen kokemuksemme ja sinnikkyytemme ansiosta perustamme on vakaa ja kannattava. Meille Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatti kertoo siitä, että olemme tehneet oikeita asioita oikeaan aikaan, temalilaisella tiedolla ja taidolla sekä suomalaisella sisulla.
–Temal on vahva ja luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö on vakaalla pohjalla vuosiksi eteenpäin, Nina jatkaa.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on AAA tai AA+. Luottoluokitusta ei ole helppo saavuttaa: Suomen Asiakastiedon mukaan vain noin 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää kriteerit. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti puolestaan myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.