Temal mukana
MTV3 Suomen kaunein koti: Kesämökit

Suomalaiset ovat mökkikansaa ja rakastavat viettää kesänsä mökkeillen kesänviettopaikoillaan – jokainen omalla tyylillään. Mutta kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? 

Suomen kaunein koti: Kesämökit etsii 23.4. alkaen Suomen kauneinta kesäpaikkaa. Kymmenen jakson aikana nähdään kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa. Suomen kaunein koti -asiantuntijoina toimivat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen, jotka valitsevat näiden joukosta kymmenen finalistia.
Finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. Ensimmäinen jakso keskittyy ihastuttaviin mummonmökkeihin. Kauden aikana tutustutaan mm. näyttävän julkisivun omaaviin ja moderneihin mökkeihin, perinnemökkeihin ja ylellisiin loma-asuntoihin sekä tyylikkäästi suomalaiselle designilla sisustettuihin huviloihin.
Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valmistaudu-ihastumaan-suomen-kaunein-koti-kesamokit-esittelee-suomen-upeimmat-kesapaikat/7771988#gs.3ybabm

Temal mukana yhteistyökumppanina

-Meidän mielestämme myös kesäkoti ansaitsee tunnelmaan ja tilaan sopivat, kestävät ja kauniit kalusteet. Temalin kalusteet valmistetaan kosteudenkestävästä materiaalista, jonka vuoksi ne ovat omiaan myös kesämökkien keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalusteisiin. Pieni tai suuri, mittavapaasta valikoimastamme löytyy varmasti oikean kokoiset kalusteet jokaiseen kesäkotiin, suosittelee Temalin toimitusjohtaja Nina Zischka.

-Lisäksi emalialtaamme ovat huippukestäviä myös mökkikäytössä. Emali on lasitettua terästä, jota muokkaamalla pystymme valmistamaan konseptimme mukaisia tasoaltaita 5 cm välein. Teknisiltä ominaisuuksiltaan emali on luja materiaali, joka ei ruostu. Emaloitu allas kestää kemikaaleja sekä hankausta ja jopa tulipalon kuumuutta. Emali on myös hygieeninen ja erittäin tiivis pinta, joten bakteerit tai allergeenit eivät imeydy siihen, Temalin Nina jatkaa.
-Olemme mielellämme mukana MTV3:sen Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan yhteistyökumppanina. Sarja tuo torstaisin ripauksen kesää jokaiseen kotiin.

Suomen kaunein koti: Kesämökit to 23.4. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen.

#suomenkauneinkoti
#suomenkauneinkotikesämökit
@mtv3suomi
#temalfinland