Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 6 prosenttia suomalaisista osakeyhtiöistä. TEMAL ON YKSI NIISTÄ.

Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Temalin toiminta on vakiintunutta, kasvukehitys vakaata, tulos ja kannattavuus hyvä, rahoitusrakenne vahva ja maksuvalmius turvaa jatkuvan toiminnan.

Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien myöntämistä sertifikaateista siten, että Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Alma Talent analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta. Analyysimalli on markkinoiden ainoa, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.

Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta. Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin. Menestyjien liikevaihdon alaraja on 0,5 miljoonaa euroa.

Tutustu Temalin sertifikaatteihin ja hyväksyntiin.