Uusi toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön 1.2.2023

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan tämän päivän tarpeita koko kaluste- ja allasvalikoimamme elinkaaren hallintaan suunnittelusta asennukseen. Siirrymme uuteen järjestelmään 1.2.2023. Uusi järjestelmä voi aiheuttaa lieviä viiveitä toiminnassamme ja asiakaspalvelussamme saattaa olla ruuhkaa helmikuun ensimmäisinä viikkoina.

Uusi järjestelmä mahdollistaa asiakkaillemme uusia palveluita ja tehokkaampaa palvelua sekä useita mahdollisuuksia integraatioihin erilaisiin tilaus- ja toimitusketjuihin. Muutos tulee näkymään myös visuaalisesti päivitettyinä tilausvahvistuksina ja laskuina.

Ahkerasta valmistautumisestamme huolimatta järjestelmän muutos saattaa aiheuttaa hieman viiveitä toimitusaikoihimme alkuviikkoina. Uuden järjestelmän myötä opettelemme järjestelmän käyttöä ja viiveitä voi ilmetä myös tilaus- ja asiakaspalvelussamme. Toivomme kärsivällisyyttä, mikäli näin tapahtuu. Tavoitteenamme on päästä täyteen tuotantovauhtiin helmikuun toisen viikon aikana.

Lisätietoa asiakaspalvelusta temal(a)temal.fi tai myynnin yhteyshenkilöltänne.

Kaikki Temalin kalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.