Uutuudet 2021:
Hurmaava harmaa, sylimäinen Aatos ja mustaa kylpyhuoneeseen

Aatos – uusi malja-allas

Aatos on uusi malja-altaamme. Sen ovaalimainen muoto on kuin isän syli, joka luo turvallisen pesukokemuksen ja pitää samalla roiskeet kurissa. Aatos-altaan herkät kaaret kätkevät sisäänsä vahvan teräsrungon, jota kestävä ja hygieeninen emalointi suojaa. Aatos sopii mys pieniin tiloihin ja kapeampiin kalusteisiin. Väri valkoinen tai harmaa.

Vuoden allasväri: harmaa

Täydellisen tyylikäs, sopivan lämmin, elegantti ja samalla kodikas kuin nousevan aamun sarastus. Harmaa väri toimii lähes kaikkialla, myös kylpyhuoneessa. Se saa valkoisen hehkumaan ja veden pisaran kimaltamaan. Se sopeutuu sulavasti tummien pintojen seuraan, mutta osaa myös vaatia huomion itselleen. Harmaa väri on saatavilla Aatos-, Loop-, Love- ja Relax-altaisiimme.

Kylppärin musta helmi

Musta Black Pearl on elegantti HI-MACS® -komposiittitasojen uutuusväri. Tumma, tyylikäs musta sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Erityisen näyttävä se on yhdessä värikkäiden uppo- ja malja-altaiden kanssa.
HIMacs® on akryylipohjainen kivikomposiitti, joka sopii sirojen linjojen ystävälle. Seon helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jonka saumaton, vahva pinta kestää kosteutta ja hylkii myös rasvaa ja likaa. Tason paksuus on 12 mm.

Velvet-värivalikoima kaikkiin kalusteisiin

Velvet-värivalikoima sisältää kolme mattapintaista väriä, jotka saa kaikkien kalustessarjojemme oviin ja etusarjoihin: vaaleanharmaa, greige (kuvassa) ja musta. Velvetin ultramatta pinta on naarmun- sekä iskunkestävä ja hylkii sormenjälkiä. Lisäksi sillä on erinomaiset antibakteeriset ominaisuudet.

Tähti – uppoallas

Tähti on moderni ja monikäyttöinen uppoallas-uutuus. Sen allaskupin kantikas muoto maksimoi nsuurimman mahdollisen pesutilan. Tähti on saanut muotonsa Stella-tasoaltaalta ja kooltaan se on uppoaltaista suurin. Tähti on täydellinen lisä erillisten altaiden mallistoomme, josta löytyy sopiva koko ja muoto jokaiseen kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen.

Löydät tuote- ja materiaalitiedot myös kuvastostamme.