Temal FinnBuild 2022-messuilla

Temal on mukana FinnBuild- messuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.–6.10.2022. Esittelemme sympaattisen uutuusaltaan Pikkusen sekä antibakteerisen CleanEmal®-emalipinnoitteen. Kerromme myös markkinoiden laajimmasta M1-kalustevalikoimasta, joka sisältää reilut 1200 M1-kelpoista kalustetta.

Tervetuloa osastollemme 7f118!

CleanEmal® by Temal

CleanEmal® on uusi, hopeaa sisältävä luonnollisesti antibakteerinen emalilasite, joka poltetaan pysyvästi kiinni emalialtaan teräsrukoon 830 asteessa. CleanEmal® suojaa bakteereja, hometta ja sienikasvustoja vastaan ja on erityisen kestävä: sen vaikutus tai teho ei koskaan kulu pois pinnoitteesta. CleanEmal® tarjoaa kestävän, ekologisen ja terveydelle vaarattoman ratkaisun. Lasite helpottaa puhdistusta, pidentää puhdistusvälejä eikä sen puhtaanapito vaadi voimakkaita kemiallisia pesu- tai puhdistusaineita.

CleanEmal®-emali on myös valittu yhdeksi FinnBuild-messujen yhdeksästä Highligts-tuotteesta!

Highlights-kilpailussa palkitaan FinnBuild-messujen mielenkiintoisimmat tuotteet ja palvelut, jotka mm. tehostavat turvallisuutta ja ekologista vastuullisuutta.
Kilpailun vaikuttavin ”Highlightsien Highlight” julkistetaan messuilla 4.10. ja palkitaan 10 000 euron palkinnolla. Tutustu FinnBuild Highligts-kilpailun finalisteihin täältä.

Pikkune -pienten tilojen pelastaja

Pikkune on uutuus-allas, jossa yhdistyy suomalainen muotoilu, Temal-toiminnallisuus sekä antibakteerinen CleanEmal® -pinnoite. Kompakti allas on kooltaan pieni, mutta varustukseltaan suuri, se on sellaisenaan asennusvalmis.

 

Tutkitusti turvallisia: reilut 1200 erilaista M1-hyväksyttyä kalustetta

Koko laajalla mittavalikoimallamme Stella-, Trend- ja Design-kalusteita, Choice-, Nova- ja Highlight Special-peilikaappeja sekä kaikilla säilytys- ja pyykkikaapeilla laminaattietusarjalla ja melamiinirungolla on M1-hyväksyntä. M1-luokitusmerkki tuotteessa kertoo, että tuote on vähäpäästöinen M1-vaatimusten mukaisesti.

Nähdään osastollamme osastollemme 7f118!

@helsinginmessukeskus #finnbuild2022
#kotimainentyö #kylpyhuone #design #muotoilu

Kaikki Temalin allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.